Berlusconi, atacat in presa de propria-i sotie

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 16:11
3428 citiri
Berlusconi, atacat in presa de propria-i sotie

Veronica Lario, sotia premierului italian Silvio Berlusconi, a trimis o scrisoare deschisa publicata marti de Corriere dela Serra si La Repubblica, in care isi ataca dur sotul.

Scotand in evidenta decizia premierului de a lansa pe lista la europarlamentare o serie de nume din showbizz-ul italian, Veronica Lario spune ca "prezenta tinerelor frumoase in politica nu este nici un plus nici un minus".

Fosta actrita, acum in varsta de 52 de ani, isi continua atacul folosind cuvinte "alese" la adresa tinerelor care s-au pozat impreuna cu Berlusconi pentru apropiata campanie electorala: 'Niste carpe fara nicio rusine care umbla dupa putere'.

Veronica Lario mai spune ca, impreuna cu cei trei fii ai sai, sunt 'victime' ale acestei situatii, la fel ca in urma cu doi ani, cand Il Cavaliere i-a declarat unei tinere actrite intr-o emisiune televizata ca ar lua-o de nevasta daca ar putea. Ulterior, premierul si-a cerut scuze public pentru acea afirmatie.

Totodata, Veronica Lario, care este de 27 de ani sotia premierului, a tinut sa isi critice barbatul si pentru faptul ca duminica seara a mers la Napoli intr-o discoteca pentru aniversarea majoratului unei tinere membre a partidului.

'Nu imi amintesc sa fi fost prezent la majoratul vreunuia dintre fiii nostri', a spus sotia lui Berlusconi, potrivit La Repubblica.

Replica premierului nu s-a lasat asteptata. "Veronica este victima unor manipulari", a declarat Silvio Berlusconi, citat de La Repubblica. "Este o manevra a presei si a opozitiei de stanga", a vociferat premierul, aflat la Varsovia.

Potrivit presei italiene, pe listele de candidati ai PdL, care urmeaza sa fie anuntate miercuri, vor intra numai acele femei care au avut activitate politica de lunga durata.

De asemenea, Berlusconi a catalogat drept 'inventate de presa' numele prezentatoarelor tv, modelelor si actritelor care au fost vehiculate in ultimele zile ca posibile candidate ale PdL.

(M.M.)

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Veronica Lario, #Silvio Berlusconi, #sotie Berlusconi , #stiri Silvio Berlusconi