Ziare.com

Berlusconi: Nu sunt un sfant

Miercuri, 22 Iulie 2009, ora 17:13

   

Berlusconi: Nu sunt un sfant
Premierul italian Silvio Berlusconi spune ca "nu este un sfant", dupa ce in presa au aparut informatii, dar si casete audio care arata ca a avut relatii cu o dama de companie.

"Erau multe femei tinere si frumoase in jur, si oameni de afaceri. Nu sunt un sfant si cred ca v-ati dat seama pana acum. Sper ca cei de la 'La Repubblica' inteleg asta", a declarat Silvio Berlusconi, in fata mai multor oameni de afaceri si oficiali guvernamentali, la deschiderea unei noi autostrazi, potrivit editiei online a The Wall Street Jounal.

Saptamanalul italian "L'Espresso" a publicat luni pe site-ul sau fragmente dintr-o conversatie prezentata drept un dialog intre Silvio Berlusconi si Patrizia D'Addario, o dama de companie. Dialogul este transcris dupa o inregistrare audio care ar fi fost facuta toamna trecuta la resedinte premierului de la Roma.

O voce masculina, atribuita lui Berlusconi, i se adreseaza unei femei:

"Si eu, voi face un dus iar apoi ma astepti in patul mare, daca termini prima?". "Care pat mare, cel al lui Putin?", intreaba vocea feminina, despre care saptamanalul afirma ca este a Patriziei D'Addario. "Da, cel al lui Putin", raspunde vocea masculina, careia cea feminina ii raspunde: "Ce adorabil, cel cu perdele".

Se pare ca este vorba despre patul cu baldachin pe care i l-a oferit premierul rus Vladimir Putin. Patrizia D'Addario a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu Silvio Berlusconi.

(L.S.)

Citeste mai multe despre Berlusconi sfant Berlusconi prostituata
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 435 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor