Adriana Bahmuteanu, despre europarlamentare, tigai si presa din Romania - Interviu

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 07:35
7003 citiri
Adriana Bahmuteanu, despre europarlamentare, tigai si presa din Romania - Interviu
Foto: Facebook/Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu a trecut printr-o multime de schimbari in ultimele luni si este posibil ca lista sa nu se incheie aici, avand in vedere ca i s-a propus sa candideze la europarlamentare.

Totusi, in cadrul unui interviu acordat Ziare.com, moderatoarea TV recunoaste ca nu a luat nicio decizie in acest sens. Ne-a vorbit insa despre primele masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge in postura de europarlamentar.

Am mai discutat cu Adriana Bahmuteanu despre reclama la tigai schimbata de CNA si despre comportamentul jurnalistilor, in timpul divortului de Silviu Prigoana.

In plus, am rugat-o sa ofere cateva sfaturi pentru tinerele care se afla la inceput de drum.

Stiu ca vi s-a propus sa candidati la europarlamentare in 2014 si ati spus atunci ca va mai ganditi. Ati luat vreo decizie?

Deocamdata nu am luat nicio decizie, sunt extrem de ocupata cu proiectele de la Antena 2.

Totusi, daca ati ajunge in Parlamentul European, care ar fi primul lucru pe care ati dori sa il faceti pentru a-i ajuta pe romani?

Sunt asa de multe lucruri de facut, incat nici n-as sti cu care sa incep. Si toate foarte importante. De exemplu, brandul de tara, cu tot ce inseamna turismul din jurul lui. Este incredibil cum teritorii din Africa, unde este o saracie greu de imaginat si conditii foarte precare de calatorie, au un flux turistic mult mai mare decat Romania. Mi se pare incredibil...

Romania e o destinatie splendida, as face tot ce-mi sta in putere s-o arat Europei si lumii, in general. As mai aduce in prim plan si promovarea agriculturii ecologice, care, in acest moment, nu este absolut deloc sustinuta in Romania...

Bahmuteanu ispitita de USL cu un post de europarlamentar?

In televiziune lupta pentru audienta e apriga. Cat de greu v-a fost sa aduceti "Incepe Bahmu" in acest punct? In ce situatie v-ati calcat pe inima pentru rating?

Dar nu-mi calc pe inima pentru rating, ci doar fac tot ceea ce pot eu mai bine, in fiecare zi, cu fiecare emisiune pe care o moderez. Si fac cu mare, mare placere! Probabil ca toate astea aduc si rezultatul in consecinta, care se masoara in rating. Si multumesc pentru asta tuturor celor care ma urmaresc zilnic.

Sunteti imaginea unei marci de tigai, iar reclama a fost schimbata la cererea CNA. Credeti ca modificarile respective au fost impuse pe buna dreptate sau totul s-a intamplat pentru ca dvs. apareti in clip?

Nu stiu, sincer, daca eu, personal, am fost problema si nici nu mai vreau sa-mi dau cu parerea pe subiect. Asa au considerat, asa au deliberat si asa s-a decis. Parerea mea personala nici nu mai conteaza, date fiind circumstantele. Toata lumea s-a conformat legii si totul s-a terminat cu bine.

Bahmuteanu, despre reclama interzisa: Sa dovedeasca si ca Red Bull iti da aripi!

Catalin Botezatu a spus la un moment dat ca brandul "Catalin Botezatu" valoreaza 100 de milioane de euro. Considerati ca "Adriana Bahmuteanu" este un brand? Daca da, cat credeti ca ar valora?

Imi puneti o intrebare delicata - cred ca altii ar trebui sa spuna daca "Adriana Bahmuteanu" este sau nu un brand, nu eu. Iar raspunsul este valabil si pentru partea a doua a intrebarii.:)

Fiecare dintre noi ne ghidam dupa anumite principii. Ce nu ati accepta sa faceti de dragul carierei?

Compromisuri mari. Concret, nu pot face ceva in care nu cred, nu pot sustine proiecte care nu ma conving si nu mi se potrivesc.

In perioada in care ati fost despartita de Silviu Prigoana v-a dezamagit vreun prieten?

Poate ca da, insa dezamagirile fac parte din viata si nu ocolesc pe nimeni.

V-ati simtit exploatata, daca putem spune asa, de presa?

Nu... Fiind jurnalist, am inteles si voi intelege mereu importanta unor subiecte de presa. Colegii mei si-au facut doar meseria, atata tot.

Se poate spune ca exista prietenie intre vedete?

Exista prietenie intre oameni - indiferent daca sunt persoane publice sau nu. Acolo unde ea e solida si veridica, nu mai conteaza ce meserie ai.

Puteti oferi doua sfaturi tinerelor care se afla la inceput de drum? Atat in ceea ce priveste cariera, cat si referitor la viata personala, eventual mariaj?

Sfaturi... poate ca e mult spus, n-as vrea sa ma erijez in profesor pentru viata nimanui. As putea, insa, sa fac niste sugestii cu tot dragul: sa fie foarte serioase si muncitoare in viata profesionala. Viata personala si mariajul sunt subiecte pentru care nimeni nu-ti poate da sfaturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Adriana Bahmuteanu europarlamentare, #Adriana Bahmuteanu Silviu Prigoana, #Adriana Bahmuteanu emisiune, #Adriana Bahmuteanu audiente, #Adriana Bahmuteanu sfaturi tinere, #Adriana Bahmuteanu interviu, #Adriana Bahmuteanu viata personala , #Adriana Bahmuteanu