Prigoana, acuzatii fara precedent: Solutia finala era sa ma omoare

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 10:59
4331 citiri
Prigoana, acuzatii fara precedent: Solutia finala era sa ma omoare
Foto: Antena 1

Silviu Prigoana a acuzat-o, marti seara, pe Adriana Bahmuteanu ca, acum cateva luni, a complotat cu un fost avocat si cu anumite clanuri mafiote sa il intimideze, precizand ca reprezentantul sotiei sale ar fi apelat la solutia finala: anasinarea sa.

"Acest domn, care nu se mai da avocat, ci mandatar, a atentat la siguranta si viata mea personala. Si am sa cer SRI protectie pe tema asta. A complotat cu sotia mea si clanuri mafiote pentru a ma intimida sa primeasca Adriana banii si trecand in discutii pana la suprimarea vietii mele.

Discutiile pe care le-a purtat acest domn cu diversi cetateni care vor fi martori pe tema asta, plus cu sotia mea. Asta era solutia finala (sa ma omoare - n.red.). Prin intimidarea cu clanuri mafiote. Eu am primit o informatie pe tema asta ca acum cateva luni", a declarat Silgiu Prigoana pentru Antena 1.

Daily Mail:Silviu Prigoana, milionarul cu un singur picior, care s-a casatorit de 6 ori cu aceeasi femeie

Fostul parlamentar a precizat ca a fost informat despre aceste lucruri printr-un bilet anonim, dar ca se simte in pericol si ca o sa ceara ca aceste informatii sa fie verificate foarte atent.

"Am primit o informatie in scris care m-a pus pe ganduri. E anonima. In care sunt a doua oara pusa in garda ca acest domn a complotat. Vreau sa fie verificate", a spus el.

Mai mult, Prigoana a adaugat ca nu numai el a fost amenintat de mai multe ori de avocatul respectiv, ci si familia sa.

"Nu se poate sa ajung sa am o teama pentru viata mea. Mi-a fost amenintata familia. Fiul meu Honorius a fost amenintat la telefon, cu martori. Acest domn Zarkony (avocatul - n.red.) a fost pus pe speaker cand m-a amenintat pe mine si pe familia mea", a continuat Silviu Prigoana.

La randul sau, Adriana Bahmuteanu a declarat la Antena 1 ca nu are nicio legatura cu niciun clan mafiot si ca nici nu a vrut niciodata sa isi asasineze sotul.

Problemele dintre Adriana Bahmuteanu si sotul sau, Silviu Prigoana, au inceput dupa ce prezentatoarea de televiziune a incercat sa isi recupereze in instanta o suma despre care spune ca i-o datoreaza fosta companie pentru care a lucrat, care, la un moment dat, i-a apartinut omului de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Silviu Prigoana acuzatii asasinare, #Silviu Prigoana avocat asasinare, #Silviu Prigoana Adriana Bahmuteanu , #Adriana Bahmuteanu
Comentarii
Poza dom_cenzor
dom_cenzor
rank 3
Solutia finala era sa ma omoare
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Progoana, Mondialu, etc... va doresc succes si pace vesnica.