Scandal din nou. Bahmuteanu, in lacrimi. Prigoana: Am luat-o ca incubator

Joi, 08 Mai 2014, ora 09:20
7801 citiri
Scandal din nou. Bahmuteanu, in lacrimi. Prigoana: Am luat-o ca incubator
Foto: Antena 1

Scandalul a reizbucnit in familia Prigoana, Adriana Bahmuteanu marturisind faptul ca de un an de zile, de cand s-a intors la sotul sau, traieste un calvar.

Totul a pornit acum doua zile, cand echipa "Un show pacatos" a mers acasa la Adriana pentru a-i spune "La multi ani", miercuri fiind ziua sa. Intrat prin telefon, in direct, la Antena 1, Silviu Prigoana a aruncat cateva sageti catre sotia sa, transmitandu-i sa termine cu procesele si cu plangerile penale.

Dupa transmisia in direct, prezentatoarea de la Antena Stars a izbucnit in lacrimi, in cadrul unui interviu inregistrat. "Aveti grija cu cine va maritati", a transmis ea plangand.

Scandalul a continuat, miercuri seara, cand cei doi soti au intrat in direct la Antena 1 si au inceput sa se acuze reciproc.

Despre lacrimile sotiei sale, omul de afaceri spune ca nu il impresioneaza, pentru ca ea "plange si rade la comanda".

Adriana Bahmuteanu, pe masa de operatie - ce a patit prezentatoarea TV

"De un an de zile viata noastra e un calvar. (...) Or sa apara pitipoance cu care se duce Prigoana, ca de un an de zile pleaca la 9 seara si vine la 3 dimineata beat", a spus Adriana.

Enervat de declaratiile sotiei sale, Silviu Prigoana a anuntat ca in zilele urmatoare o sa iasa sa ofere foarte multe detalii despre viata lor.

"O sa avem o discutie dupa ce pleaca Adriana zilele acestea. S-au schimbat lucrurile, ca data trecuta eram deputat. Acum trecem pe tiganisme de Pantelimon. Sa plece fara copii. Copiii sunt ai mei ca am luat-o ca incubator. Am o exprimare constienta.

Adriana a facut copiii fortata. A trebuit sa divortez de trei ori ca sa faca copii. Mi-a facut copiii mie. Ea isi dorea cariera, actiuni. Aici e un razboi pentru bani", a spus acesta.

Adriana: Sunt convinsa ca vrea sa imi ia copiii

Deranjata de faptul ca Silviu Prigoana a numit-o "incubator", prezentatoarea emisiunii "Necenzurat" a intervenit.

"Nu i-am spus ca voi fi incubator. Putea sa isi ia mama surogat. Nu plec din casa decat daca ma da afara cu politia, asa cum m-a amenintat. Nu m-am impacat ca sa il jefuiesc, ci ca sa ne crestem copiii. De un an de zile copiii nostri vad numai certuri si e o situatie tensionata.

Despartirea trebuie facuta amiabil. Sunt convinsa ca vrea sa imi ia copiii. De aia a vrut sa se impace cu mine, ca pierduse custodia. Si-a facut un plan diabolic. Daca moare sotul meu, Honorius (fiul lui Prigoana dintr-o alta casnicie) ramane cu tot si copiii mei cu nimic", a spus Adriana.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Adriana Bahmuteanu scandal Silviu Prigoana, #Adriana Bahmuteanu Silviu Prigoana, #Adriana Bahmuteanu plans televizor , #Adriana Bahmuteanu