Prigoana il provoaca pe Oprescu la duel electoral: Oriunde, cu orice moderator

Vineri, 25 Mai 2012, ora 19:08
2522 citiri
Prigoana il provoaca pe Oprescu la duel electoral: Oriunde, cu orice moderator
Foto: inpolitics.ro

Candidatul PDL la Primaria Capitalei il provoaca pe Sorin Oprescu, candidatul sustinut de USL, la o confruntare electorala directa in care fiecare sa vorbeasca electoratului despre proiectele si realizarile sale, iar acesta sa voteze in cunostinta de cauza.

"Este deopotriva o chestiune de onoare a primarului in functie, dar si de respect fata de contracandidatii sai. Onorarea unei astfel de invitatii ar intari credinta ca dezbaterea publica este unul dintre fundamentele vietii democratice.

Dincolo de calcule electorale si de strategiile de campanie pe care le fac staff-urile, pe primul loc trebuie pusa vointa cetatenilor. Iar acestia, cu siguranta, nu isi doresc un primar care nu vrea sa dea ochii cu contracandidatii sai si care nu este dispus sa-si prezinte in paralel proiectul pentru un Bucuresti mai bun", sustine Silviu Prigoana.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Candidatul PDL ii adreseaza astfel o invitatie publica lui Sorin Oprescu, rugandu-l sa accepte confruntarea in aceste ultime zile de campanie.

"In virtutea credintei ca nu va este frica, domnule Sorin Oprescu, sa va prezentati in fata bucurestenilor cu viziunea proprie asupra dezvoltarii Capitalei prin comparatie cu Silviu Prigoana, va facem oficial invitatia organizarii unei serii de dezbateri tematice pe problemele cu care se confrunta orasul, pentru ca ne dorim ca bucurestenii sa voteze in cunostinta de cauza pe 10 iunie", spune Silviu Prigoana, reamintind ca, in 2008, pe cand era doar candidat nu primar in functie, a acceptat sa participe la toate dezbaterile electorale.

"Pentru a arata ca functia pe care o detinuti nu v-a schimbat, nu v-a indepartat de cetatean, este bine sa participati la aceste confruntari electorale.

In cazul in care va este teama de a nu fi atrasi intr-o ambuscada mediatica, facem precizarea ca aceste dezbateri pot sa aiba loc oriunde doriti dumneavoastra si sunteti confortabili. La sediul Primariei Generale, la sediul USL, PSD sau PNL din Bucuresti. La fel, puteti stabili dumneavoastra moderatorii unor asemenea dezbateri", ii transmite Silviu Prigoana lui Sorin Oprescu.

In incheiere, candidatul PDL spune ca ii va trimite zilnic o schisoare deschisa lui Sorin Oprescu in speranta ca il va convinge astfel sa accepte "duelul" electoral.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Prigoana Oprescu dezbatere electorala, #Prigoana scrisoare dechisa Oprescu, #Prigoana Oprescu confruntare , #candidat Primaria Bucuresti