Pleaca Prigoana din PDL? Deputatul nu confirma, dar nici nu infirma

Vineri, 24 August 2012, ora 15:20
4374 citiri
Pleaca Prigoana din PDL? Deputatul nu confirma, dar nici nu infirma

Deputatul PDL Silviu Prigoana ar putea parasi partidul, cel putin asa sustin unele surse din randul democrat-liberalilor. Unii dintre colegii sai, din organizatia de Bucuresti, afirma ca fostul candidat la Primaria Capitalei si-ar fi depus deja demisia.

"Da. Eu asa stiu. Si-a depus demisia la BPN (al PDL - n. red.). Si mi-a spus mai demult ca are intentia sa demisoneze din partid. Eu nu am vazut demisia, dar asa am auzit de la mai multi colegi", a declarat deputatul PDL Dan Radu Zatreanu, pentru NewsIn.

La randul sau, deputatul PDL Cristian Petrescu a afirmat, pentru Ziare.com, ca a auzit doar zvonuri despre o posibila plecare a lui Silviu Prigoana din partid, dar ca nu stie de unde provin acestea.

Totodata, Stefan Pirpiliu, deputat democrat-liberal, a spus pentru NewsIn ca nu stie oficial de vreo demisie a lui Prigoana, ceea ce a auzit fiind doar zvonurile din presa, si nu o confirmare de la Silviu Prigoana.

Contactat telefonic de Ziare.com, Prigoana a ezitat sa dea un raspuns concret, nedorind sa comenteze zvonurile legate de plecarea sa din partid.

"Daca un ziarist se ocupa de zvonuri, imi pare rau, nu trebuie sa ma deranjati. (...) Ce gandesc eu ce importanta are? Nu tot ce gandeste cineva e si un fapt care se implineste la un moment dat in viata.

Lumea are ganduri si asta ne difera de cei de la crescatorie, unde primesc furajul de trei ori pe zi. (...) Deci banuiesc ca fiecare om gandeste si gandeste in locul lui. Deciziile pe care le ia fiecare si le asuma. Nu pot sa comentez niste zvonuri, nu am cum sa comentez niste zvonuri.

Am impresia ca (...) suntem niste oameni civilizati lucizi, nu suntem niste doamne care am ajuns la coafor si n-avem ce discuta decat lucruri care se discuta in cafenele", ne-a declarat Silviu Prigoana.

Omul de afaceri a mai parasit o data grupul parlamentar al PDL, timp de cateva luni, dupa care a revenit.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Silviu Prigoana demisie PDL, #Prigoana plecare PDL, #colegi Prigoana demisie PDL , #demisie PDL