Prigoana, suparat ca intelectualii din PDL nu i-au zis "ca-i pute gura"

Vineri, 30 Martie 2012, ora 22:29
3382 citiri
Prigoana, suparat ca intelectualii din PDL nu i-au zis "ca-i pute gura"

Deputatul PDL Silviu Prigoana, indecis din partea carui partid va candida la Primaria Generala a Capitalei, precizeaza totusi ca este "exact opusul lui Sorin Oprescu" si expplica de ce s-a suparat pe intelectualii din PDL.

"Nu candidez din partea PDL, am o platforma civica, astept sa am o discutie cu alianta dintre PRM si PNG. Sunt interesat sa fiu sustinut de toate fortele politice, inclusiv de PSD si PNL. Sunt opusul lui Sorin Oprescu: el e slab, eu sunt gras, el e medic, eu sunt jurist, el are doua picioare, eu am unul", a comentat, vineri seara, la B1 Tv, Silviu Prigoana.

Deputatul spune ca, in doua saptamani, isi va anunta candidatura pentru Primaria Capitalei, insa ramane de vazut cine il va sustine.

"Eu sper ca in doua saptamani sa imi termin negocierile. Voi fi sustin de un partid sau de mai multe, de mai multe ONG-uri. Lucrez la o constructie ciudata, care n-a mai fost in Romania. Doar azi am vorbit cu patru ONG-uri despre catei, despre spatiul verde. Ca sa impac pe toata lumea, eu trebuie sa imi fac si asociatia cetatenilor muscati de caini, si asociatia iubitorilor de caini", a explicat Prigoana.

Pedelistul a precizat ca a avut discutii in acest sens si cu Dan Diaconescu, insa liderul Partidului Poporului "intelege mai greu".

"Dan Diaconescu intelege greu. Imi zice el mie 'ah, da, ai dreptate ca nu mai e turul doi'. Pai el nu stie ca s-a schimbat legea si ca nu e turul doi si sustine unul pe liste in loc sa ma sustina pe mine?", a adaugat Prigoana.

"Intelectualii nu mi-au zis ca-mi pute gura"

Suparat ca "intelectualii" partidului nu il considera suficient de intelectual, Prigoana s-a suparat, anuntandu-si retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei ... din partea PDL. I-a lasat pe altii mai "imbujorati" din PDL sa se lupte, spune Prigoana.

"Dansii se exprimau in spatiul public in loc sa ma ia in camera si sa-mi spuna 'iti pute gura, spala-te pe dinti'. Ei ma fac 'palid' in spatiul public, eu am lasat pe altii mai imbujorati sa candideze", a adaugat Prigoana, promitandu-i insa lui Teodor Paleologu, prezent in studio, ca-l va vota.

"Il votez, ca se va ocupa cu supraetajarea bordurilor", a adaugat ironic Prigoana.

Frunzaverde, cal troian

De asemenea, Prigoana a comentat si plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL in barca Opozitiei si reprosurile celor care l-au numit "tradator".

"Faptul ca au trimis un membru marcant al PDL in PNL e o strategie. Nu toti membrii partidului stiau lucratura noastra si fiecare a reactionat in felul sau. Dupa ce au aflat toti, s-au calmat si nu l-au mai facut 'tradator'. Lasand gluma la o parte, PDL merge mai departe si fara Frunzaverde", a conchis Silviu Prigoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Prigoana candidat Primaria Capitalei, #Prigoana opus Oprescu, #Prigoana suparat intelectuali PDL , #deputat