Ce va face Simona Halep la Australian Open - Interviu

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 00:00
5632 citiri
Ce va face Simona Halep la Australian Open - Interviu
Foto: Hepta.ro

Simona Halep va debuta, marti dimineata, la Australian Open, intr-un meci facil cu o jucatoare ce nu face parte din elita tenisului feminin, insa pe sportiva noastra o vor astepta cateva dueluri mult mai dificile in tururile urmatoare.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, cunoscutul jurnalist american Erik Gudris, care a scris pentru USA Today si Sports Illustrated, a prefatat turneul de la Antipozi si a opinat ca Venus Williams si Karolina Pliskova vor fi cele mai mari pericole pentru Simona Halep.

De asemenea, jurnalistul de la Tennis Now a mai afirmat ca Simona va ajunge, in opinia sa, cel mult pana in semifinalele turneului.

Iata interviul acordat Ziare.com de Erik Gudris:

Care sunt cele mai mare pericole pentru Simona Halep de pe partea sa de tablou?

Privind pe sfertul sau de tablou, Simona se poate astepta la meciuri dificile cu Venus Williams sau Karolina Pliskova. De asemenea, mai este periculoasa si Ana Ivanovici, insa in cazul ei depinde mult de forma de moment, tinand cont ca are tendinta de a pierde rapid la turneele importante.

Cat de departe crezi ca poate ajunge Simona Halep?

Daca este cu adevarat sanatoasa, asa cum a declarat, si nu mai resimte probleme la picior, atunci ar trebui sa ajunga cel putin in sferturile de finala. O semifinala este posibila, insa n-o vad castigand titlul.

Ce asteptari ai de la Serena Williams? Este pregatita sa joace la cel mai bun nivel dupa pauza indelungata?

Privind evolutia sa din primul meci, Serena Williams a parut pregatita si la un nivel bun dupa lunga sa pauza din finalul sezonului trcut. Daca va fi apta, va fi cu adevarat greu de batut la Melbourne.

A fost o zi plina de surprize la Australian Open. Ce jucatoare te mai astepti sa paraseasca rapid competitia?

Le-am vazut deja pe Wozniacki si Stephens cum au pierdut luni, iar acum, tinand cont de faptul ca multe jucatoare intra pe teren accidentate sau bolnave, ma astept la noi surprize. Madison Keys, semifinalista anul trecut, are probleme si nu poate fi constanta, asa ca poate fi una dintre jucatoarele eliminate rapid.

Cine va castiga competitia feminina?

Cred ca Victoria Azarenka, tinand cont de forma aratata la Brisbane. Ea este jucatoarea cea mai in forma. Cu siguranta o poate invinge pe Serena Williams in finala.

Cum vezi lupta baietilor? Il poate opri cineva pe Djokovici?

Cat timp Djokovici este sanatos, nu vad pe cineva capabil sa-l invinga. Daca Andy Murray se retrage din turneu pentru a asista la nasterea copilului sau, ma astept ca Rafa Nadal sa-l intalneasca in finala pe Djokovici.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Simona Halep Australian Open, #Simona Halep adversare Australian Open , #Australian Open