Iata ce spune Halep despre meciul cu Venus Williams de la Australian Open

Joi, 17 Ianuarie 2019, ora 16:15
29476 citiri
Iata ce spune Halep despre meciul cu Venus Williams de la Australian Open
Foto: Captura video Twitter

Simona Halep a vorbit despre meciul cu Venus Williams, din turul III de la Australian Open, sportiva noastra aratandu-se optimista.

Numarul 1 WTA crede ca va avea parte o disputa mai usoara din punct de vedere al efortului fizic si sustine ca nu poate fi surprinsa de cea mai mare dintre surorile Williams.

"Va fi un meci dificil, dar cred ca nu voi alerga foarte mult pentru ca punctele se vor incheia rapid. Venus este o jucatoare uimitoare si pentru mine este intotdeauna o provocare atunci cand le infrunt pe surorile Williams. Vom vedea cum voi juca, cum voi sta pe teren. Am incredere pentru ca am mai evoluat impotriva ei si stiu cum joaca", a spus Halep in cadrul unei conferinte de presa.

Simona a vorbit si despre duelul cu Sofia Kenin, din turul al doilea, castigat cu greu joi dimineata.

"Cred ca am luptat, am luptat din greu si de asta am castigat. E o adversara foarte dificila, impotriva careia e greu sa reusesti lovituri castigatoare. Cred ca am ratat cateva mingi importante si mi-am pierdut putin increderea, insa in cele din urma am castigat si asta e tot ce conteaza."

Intrebata daca are probleme de ordin fizic, Halep a marturisit ca incepe sa resimte oboseala, dar are incredere ca se poate recupera.

"Am simtit putina durere la picioare, dar cred ca e din cauza oboselii. Vom vedea ce se intampla dimineata. In noaptea de dupa primul meci de la Australian Open a fost foarte greu, ma dureau picioarele. Am avut insa o zi intre cele doua partide si m-am recuperat."

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Australian Open dupa o victorie cu mari emotii obtinuta in fata americancei Sofia Kenin.

Sportiva noastra a trecut de ocupanta locului 37 WTA cu 6-3, 6-7 (3), 6-4, la capatul unui meci ce a durat mai bine de doua ore si jumatate.

Pentru Simona urmeaza acum un duel cu americanca Venus Williams, aflata pe locul 36 WTA. Partida din turul 3 va avea loc sambata dimineata, la o ora ce nu a fost stabilita momentan de organizatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Hale Venus Williams Australian Open, #Halep declaratie Venus Williams, #Halep declaratie australian Open , #Australian Open
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1