Mats Wilander prefateaza partida dintre Simona Halep si Serena Williams: Pe cine vede favorita

Duminica, 20 Ianuarie 2019, ora 12:04
22500 citiri
Mats Wilander prefateaza partida dintre Simona Halep si Serena Williams: Pe cine vede favorita
Foto: captura Eurosport

Fostul mare tenismen suedez Mats Wilander a vorbit despre confruntarea dintre Simona Halep si Serena Williams, din optimile de finala de la Australian Open 2019.

In cadrul emisiunii Game, Schett & Mats de la Eurosport, Wilander lasat de inteles ca o vede favorita pe tenismena americana in confruntarea programata luni dimineata, la ora 10:00 - ora Romaniei.

"Partida cu Venus a fost cel mai bun antrenament pentru urmatoarea intalnire. Simona e numarul 1 in clasamentul WTA, dar n-a jucat multe meciuri in ultima perioada si asta e o problema", a spus Mats Wilander.

"Chiar daca n-a jucat mult, Serena pare sa se simta mai bine decat anul trecut si cred ca va controla meciul. Simona nu pare ca are arme extraordinare pentru a o domina pe Serena, care s-a miscat bine la acest turneu", a adaugat acesta.

La editia din acest an a turneului de la Antipozi, Serena Williams n-a pierdut niciun set in primele trei partide, ba chiar a cedat doar 9 game-uri in jocurile cu Tatjana Maria, Eugenie Bouchard si Dayana Yastremska.

De partea cealalta, Simona Halep a avut mult de tras in primele doua runde, cu Kaia Kanepi si Sofia Kenin, insa s-a descurcat mult mai bine in meciul din turul trei cu Venus Williams, pe care a invins-o in doua seturi.

Va fi cea de-a 10-a confruntare dintre Simona Halep si Serena Williams, scorul la intalnirile directe fiindu-i favorabil categoric tenismenei americane, cu 8-1:

2011, Wimbledon: 3-6, 6-2, 6-1 pentru Serena;

2013, Roma: 6-3, 6-0 pentru Serena;

2013, Cincinnati: 6-0, 6-4 pentru Serena;

2014, Turneul Campioanelor: 6-0, 6-2 pentru Simona;

2014, Turneul Campioanelor: 6-3, 6-0 pentru Serena;

2015, Miami: 6-2, 4-6, 7-5 pentru Serena;

2015, Cincinnati: 6-3, 7-6 pentru Serena;

2016, Indian Wells: 6-4, 6-3 pentru Serena;

2016, US Open: 6-2, 4-6, 6-3 pentru Serena.

La casele de pariuri, Serena Williams e vazuta favorita certa, avand cota 1.43 la victorie, in timp ce un succes al Simonei Halep are cota 3.30.

I.G.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Mats Wilander Halep Serena, #Simona Halep Serena Williams, #Simona Halep Australian Open 2019 , #Australian Open