Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O Simona care merita un Grand Slam

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 24 Ianuarie 2018, ora 11:29
5781 citiri
O Simona care merita un Grand Slam

Simona Halep a facut, in opinia mea, cel mai bun meci al carierei in sferturile de finala de la Australian Open si a aratat ca o jucatoare de tenis ce merita cu prisosinta sa castige cel putin un Grand Slam.

A fost o partida-revelatie in care numarul 1 WTA a tinut sa spulbere toate criticile pe care i le-am adus de-a lungul anilor. Sunt constient ca n-a fost vorba despre mine in disputa ei cu Pliskova, dar trebuie sa remarc faptul ca, de data asta, a facut totul bine. Perfect as indrazni sa spun.

Am vazut o Simona Halep care nu s-a mai pierdut cu firea si n-a mai dat cu racheta de ciment in debutul partidei, cand nu i-a iesit nimic.

Am vazut o Simona Halep care a avut suficient de mult sange rece pentru a inchide un game, zic eu, crucial in primul set, atunci cand si-a facut foarte greu serviciul.

Am vazut o Simona Halep care nu s-a mai multumit sa returneze mingile in terenul advers, asteptand greseala adversarei, ci a cautat loviturile castigatoare.

Am vazut o Simona Halep care si-a dominat adversara, o jucatoare din Top 10 WTA, cu o autoritate infioratoare, asa cum reusesc numai marile campioane.

Am vazut o Simona Halep care nu s-a mai relaxat in momentul in care s-a desprins, ci a continuat sa joace la fel de concentrat, reusind sa isi faca meciul usor pana la final.

Spre deosebire de specialistii de serviciu din presa romaneasca, n-am fost impresionat de meciul-maraton cu Lauren Davis, acolo unde a fost lupta pentru supravietuire, nu tenis. Si tocmai uitandu-ma la acel meci, a carui invingatoare a fost stabilita mai mult de hazard decat de joc, apreciez ce a reusit Simona astazi.

Daca va gasi o solutie pentru a se mentine in aceasta linie pot sa pariez cu oricine ca Halep nu va castiga doar un turneu major, ci mai multe.

Insa si daca nu va reusi sa ramana la acest nivel de joc, Simona a aratat in ultima saptamana si jumatata ca merita din plin sa castige Australian Open 2018.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Simona Halep Australian Open rezultat, #Halep victorie Australian Open, #Halep Pliskova Australian Open , #Australian Open