Presa internationala, despre victoria minunata obtinuta de Simona Halep la Australian Open

Sambata, 20 Ianuarie 2018, ora 08:00
18704 citiri
Presa internationala, despre victoria minunata obtinuta de Simona Halep la Australian Open
Foto: ausopen.com

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa internationala dupa victoria minunata obtinuta de Simona Halep in turul trei de la Australian Open.

Iata principalele comentarii:

The New York Times: Simona Halep a supravietuit unui meci maraton dupa ce a salvat trei mingi de meci. Davis a facut tot posibilul pentru a ramane in meci, a prelungit schimburile cat mai mult pentru a pune presiune pe Halep. Ea a reusit un numar aproape dublu de lovituri castigatoare (52-27), dar a gresit mai mult decat dublu fata de Halep (73-39).

USA Today: Simona Halep, care s-a lovit la glezna in primul meci la Australian Open, a reusit sa faca fata acestui meci avand glezna bandajata puternic, dar va fi cu siguranta ingrijorata in privinta recuperarii.

WTA Tennis: Simona Halep a depasit-o la o diferenta de o unghie sau doua pe Lauren Davis, o jucatoare incantatoare si inspirata. Davis a cucerit inimile si mintile fanilor cu jocul sau neinfricat. Romanca a devenit insa agresiva cand a fost cu spatele la perete si a mentinut un ritm ridicat pentru a obtine victoria.

Site-ul oficial de la Australian Open: Simona rezista maratonului 'aproape moarta' si ajunge in optimile de finala. Una dintre cele mai scunde jucatoare a fost pe cale sa produca una dintre cele mai mari surprize. Davis a pierdut o unghie, in timp ce Halep era si ea accidentata. Ambele sunt niste luptatoare brave! Romanca nu a jucat niciodata un meci atat de lung, astfel ca recuperarea este o adevarata provocare.

Herald Sun: Setul decisiv a fost pur si simplu din alta lume! A durat mai mult decat aproape toate meciurile din acest turneu! Incredibil, Halep a servit pentru meci de patru ori, dar nu si-a putut face serviciul pana la ultimul punct.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open la capatul unui meci de-a dreptul incredibil.

Sportiva noastra a invins-o pe Lauren Davis (76 WTA), scor 4-6, 6-4, 15-13, dupa un meci ce a durat trei ore si 44 de minute.

Simona a salvat si trei mingi de meci intr-un set decisiv fabulos.

In optimi, Simona o va intalni pe japoneza Naomi Osaka, ocupanta locului 72 in clasamentul WTA.

Meciul va avea loc luni, la o ora ce nu a fost stabilita deocamdata.

Simona a ajuns pentru a treia oara in optimile de finala de la Australian Open. Cea mai bun performanta este calificarea in sferturile de finala, pe care a reusit-o de doua ori.

  • Reactia Simonei Halep dupa victoria fabuloasa de la Australian Open
  • Simona Halep a intrat in istoria Australian Open dupa victoria extraordinara din meciul cu Lauren Davis
  • Reactia lui Lauren Davis dupa meciul minunat cu Simona Halep de la Australian Open
  • Simona Halep, sleita de puteri dupa meci: Cum a fost surprinsa in vestiarul de la Australian Open (Foto)
  • C.S.

    Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
    Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
    Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
    Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
    Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
    Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
    #Simona Halep Australian Open, #Simona Halep Lauren Davis , #Australian Open