Simona Halep, ridicata in slavi la Australian Open

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 08:47
6347 citiri
Simona Halep, ridicata in slavi la Australian Open
Foto: ausopen.com

Simona Halep este ridicata in slavi de organizatorii Australian Open dupa ce a reusit s-o invinga pe Jelena Jankovici si sa obtina astfel calificarea in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Antipozi.

Pe site-ul oficial al competitiei a fost postat un articol magulitor la adresa romancei.

Australienii cred ca Simona a demonstrat, prin parcursul de la editia 2014 a Australian Open, ca a meritat sa primeasca premiul pentru "jucatoarea cu cea mai buna evolutie din circuitul WTA". Ba chiar mai mult decat atat.

"Una este sa fii numita jucatoarea cu cea mai buna evolutie din circuitul WTA si cu totul alta sa atingi o performanta majora pentru a demonstra ca meriti din plin acest premiu. Romanca Simona Halep a facut mai mult decat atat luni, cand a invins-o pe fosta lidera a clasamentului mondial, Jenela Jankovici, si s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale Australian Open", noteaza australienii.

Iar laudele nu se opresc aici, aratand ca sportiva noastra a devenit in ultima jumatate de an un adevarat star in circuit.

"O tanara foarte puternica, poate lovi mingea la fel de bine cu ambele maini, Simona a fost considerata o concurenta cu o mentalitate nu tocmai buna, insa demonstreaza acum ca este mult mai sigura pe sine, venind chiar la Australian Open fara un antrenor.

Are victorii in fata unui grup important de jucatoare din elita, cum sunt Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic si Sam Stosur iar luni Jankovici a devenit si ea o victima de lux pentru Halep. Desi are o inaltime de numai 168 de centimetri, romanca are abilitatea de a ataca naucitor atunci cand i se ofera ocazia", mai noteaza sursa citata.

Cat priveste meciul cu sarboaica Jankovici, australienii ii evidentiaza din nou calitatile, in special pe cele mentale.

"Simona putea capota in setul doi, atunci cand Jelena a pus-o in dificultate, dar a fost extrem de calma in actul decisiv, cand a comis doar 12 greseli nefortate, fata de cele 21 ale adversarei. Halep a aratat mult curaj in timpul partidei, castigand cu un forehand in lung de linie."

Simona Halep, victorie extraordinara la Australian Open: A eliminat-o pe Jankovici si e in sferturi!

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open dupa ce a trecut in optimi de Jelena Jankovici, favorita numarul 8 a turneului.

Sportiva noastra s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-0.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Simona Halep Australian Open 2014, #Halep Jankovici Australian Open, #Halep presa Australia, #Halep rezultate Australian Open , #Australian Open