Sports Illustrated: Halep si o alta mare tenismena se bat pentru un "titlu" nedorit

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 22:38
6961 citiri
Sports Illustrated: Halep si o alta mare tenismena se bat pentru un "titlu" nedorit
Foto: Hepta.ro

Simona Halep este una dintre cele doua jucatoare de top care nu a reusit pana acum sa castige un titlu de Grand Slam.

Comentariul este facut de celebra publicatie americana Sports Illustrated.

Intr-un articol in care sunt analizate succint cele mai multe dintre jucatoarele cap de serie la Australian Open, despre Halep se scrie ca "ea si Radwanska se lupta pentru titlul de 'cea mai buna jucatoare care nu a castigat un trofeu major'", cu toate ca poloneza si-a adjudecat Turneul Campioanelor, in anul 2015.

"Jocul (Simonei Halep - n.red.) este acolo, in special in ce priveste miscarea. Insa totdeauna pare ca este acel meci subred din punct de vedere mental care ii osandeste turneul. Saptamana trecuta a fost o infrangere in trei seturi in fata tinerei Katerina Siniakova (in turul al doilea la Shenzhen - n.red.) ", mai scrie in articol.

Radwanska este cu doi ani si jumatate mai mare decat Halep si se afla pe locul 5 all-time in clasamentul castigurilor din tenis, cu peste 26 de milioane de dolari, insa cele mai bune performante ale sale sunt locul 2 WTA si tot locul 2, adica finala, la Wimbledon in 2012.

Asemenea site-ului Tennis.com, si Sports Illustrated considera ca cea care va ajunge in semifinale de pe sferul Simonei este ucraineanca Elina Svitolina, care ar urma sa-si dispute finala cu Karolina Pliskova. De asemenea, si site-ul Le Parisien scria despre Radwanska si Halep ca au ajuns la un nivel maxim.

Simona Halep va lua startul la Australian Open 2017 in aceasta noapte, urmand sa o intalneasca pe Shelby Rogers incepand cu ora 2:00, in direct pe Ziare.com.

Singura intalnire directa dintre cele doua dateaza din 2015, cand Simona s-a impus la US Open.

Simona Halep va ajunge pana in semifinale la Australian Open - specialist WTA

Halep deschide turneul Australian Open: Ce spune despre primul meci si despre dezamagirea din 2016

Cine e Shelby Rogers, prima adversara a Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep explica modul in care va evita o eliminare rapida la Australian Open

Capitolul la care Simona Halep a devenit cea mai buna jucatoare din lume: E o mandrie pentru mine

Analiza matematica la Australian Open: Ce sanse are Simona Halep sa castige turneul de Grand Slam

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Halep Sports Illustrated, #Halep Radwanska titlu Grand Slam, #Halep Australian Open, #Halep Shelby Rogers Australian Open , #Australian Open