Transformarea totala a Simonei Halep - ce a remarcat un expert - Interviu

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 07:08
21857 citiri
Transformarea totala a Simonei Halep - ce a remarcat un expert - Interviu
Foto: Australian Open

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta in primele doua meciuri de la Australian Open si a demonstrat ca-si merita statul de favorita la castigarea turneului.

In timp ce Maria Sharapova si Serena Williams sunt inconstante, Simona Halep a aratat precum o adevarata campioana. Acesta este verdictul dat de fostul triplu finalist de Cupa Davis, Sever Dron, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Fostul antrenor al Simonei Halep a analizat schimbarile ce s-au produs in jocul sportivei, dar si adversarele periculoase ce-i pot iesi in cale.

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul III la Australian Open

In ceea ce priveste schimbarile din jocul sportivei noastre, Sever Dron a remarcat o transformare importanta, cu un plus la cinci capitole.

Iata interviul acordat Ziare.com de Sever Dron:

Cum vi s-a parut evolutia Simonei Halep?

Meciul a fost intr-un singur sens. Simona a fost foarte solida, iar serviciul ei a fost foarte bun, se vede ca a lucrat foarte mult in ultima perioada pentru a-l imbunatati. Despre meci nu sunt prea multe cuvinte de spus deoarece Simona nu a avut nicio problema.

Ce schimbari ati sesizat in jocul Simonei fata de sezonul precedent?

Simona are acum mai multa siguranta, e foarte concentrata si sigura pe ea chiar si atunci cand pierde puncte. E stabila, merge pe acelasi drum si stie sa joace punctele importante.

Se simte mana noilor antrenori?

Sunt sigur ca se antreneaza foarte bine cu Victor Ionita, el este un baiat bun, iar Hogstedt are o experienta bogata. Totusi, e prea devreme sa vorbim, trebuie sa asteptam saptamana a doua pentru a vedea schimbarile.

La ce jucatoare trebuie sa fie atenta acum Simona?

Numele nu mai sunt chiar atat de importante. Jocul a progresat si sunt multe surprize. Totusi, nu trebuie sa ne gandim ca Simona a castigat deja trofeul, mai sunt jucatoare importante in competitie precum Azarenka, Bouchard, Serena, Kvitova...

Despre evolutia Mariei Sharapova si a Serenei Williams ce puteti spune?

Sharapova este Sharapova, tot timpul face asa. Daca-i intra punctul bine, daca nu, nu intra. Serena are si ea lipsuri, le-am vazut la inceputul anului la Cupa Hopman, ati vazut cum a jucat.

In concluzie, arata Simona ca o campioana?

Cu siguranta, Simona arata ca o campioana! Are si ea niste mici lipsuri, insa este drumul cel bun si are toate calitatile sa castige trofeul. Sa speram ca saptamana viitoare va castiga Australian Open.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Halep Australian Open, #schimbari Simona Halep , #Australian Open