Halep s-a calificat in prima semifinala de Grand Slam a carierei: 6-2, 6-2 cu Kuznetsova. Simona nu a pierdut niciun set la Roland Garros. LIVE BLOG, ziua 11

Sursa: ProSport
Joi, 05 Iunie 2014, ora 05:30
177 citiri
Simona Halep (4 WTA) a obtinut cea mai stralucitoare performanta a carierei, semifinala de Grand Slam, invingand-o pe Svetlana Kuznetsova: 6-2, 6-2.

Halep isi pastreaza palmaresul neatins pe zgura pariziana: nu a pierdut niciun set in cele cinci meciuri pe care le-a jucat pana acum.
Halep o va intalni in penultimul act la Roland Garros pe Andrea Petkovic (Germania - 29 WTA), cea care a trecut in sferturi cu 6-2, 6-2 de Sara Errani (Italia). Meciul dintre cele doua se va disputa joi, dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.