Darren Cahill dezvaluie cand isi va reveni Simona Halep dupa accidentare

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 14 Martie 2017, ora 00:28
8718 citiri
Darren Cahill dezvaluie cand isi va reveni Simona Halep dupa accidentare
Foto: Instagram/ Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a dezvaluit cat va mai dura pana cand sportiva noastra isi va reveni dupa accidentarea la genunchi.

Cahill a facut acest lucru aproape fara sa vrea, intr-un moment de coaching al Simonei din timpul meciului cu Kiki Mladenovic, din turul III de la Indian Wells.

Potrivit lui Cahill, Simona mai are inca doua sau chiar trei saptamani pana cand va fi la nivelul optim de pregatire.

"Cum iti simti corpul? Te chinui putin? Aminteste-ti ca ai o singura treaba de facut azi, sa iesi de pe teren fara sa ai probleme la genunchi. De asta suntem aici, sa incercam si sa vedem cum te simti. Nu conteaza rezultatul.

Suntem la doua-trei saptamani de momentul in care vei fi apta 100%. Acum trebuie doar sa treci peste acest meci fara probleme fizice si sa incerci sa joci. Din punctul meu de vedere ai fost bine", a spus Cahill in timpul jocului de luni seara.

De altfel, Ziare.com a anuntat inca de la inceputul saptamanii trecute faptul ca Simona efectueaza antrenamente speciale pentru a reintra in forma.

Perioada lunga de inactivitate a afectat masa musculara, iar in aceasta perioada Halep lucreaza la cresterea acesteia. De asemenea, in timpul antrenamentelor de pe terenul de tenis, Cahill incearca sa o obisnuiasca treptat cu miscarile specifice ale schimbarilor de directie pentru a nu risca o recidiva a accidentarii.

In aceste conditii, Simona ar putea evolua la nivelul ei optim la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie doar daca va avea sansa si nu va fi afectata de alte probleme de sanatate.

Pana atunci, pentru ea urmeaza turneul WTA de la Miami, acolo unde, la fel ca la Indian Wells, va incerca sa evolueze fara a forta foarte mult, respectand planul de a reintra treptat in forma de concurs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Halep accidentare genunchi, #Halep Cahill accidentare, #Halep recuperare accidentare , #Darren Cahill