Darren Cahill vorbeste deschis despre Halep: Ce spune despre clasamentul WTA si temperamentul romancei

Luni, 16 Mai 2016, ora 08:07
10332 citiri
Darren Cahill vorbeste deschis despre Halep: Ce spune despre clasamentul WTA si temperamentul romancei
Foto: Twitter/ Darren Cahill

Celebrul antrenor australian, Darren Cahill, a vorbit deschis despre colaborarea lui cu Simona Haep.

Tehnicianul de la Antipozi a fost intrebat daca Simona este afectata de caderea pe care a avut-o in clasamentul WTA la inceputul anului, iar replica lui a fost una extrem de interesanta.

El a dezvaluit ca Halep a avut destul de multe probleme, inclusiv de sanatate, la inceputul anului, insa de fiecare data cand a intrat pe teren a dat totul pentru victorie.

"Cred ca este foarte rau pentru jucatoarele de tenis sa se concentreze prea mult pe clasament. De-a lungul unei cariere mereu vei oscila... Asta daca nu esti Serena, care a fost lider in ultimii 3-4 ani. Daca te uiti la restul jucatoarelor de Top 10, toate oscileaza.

Trebuie intotdeauna sa privesti in perspectiva atunci cand te uiti la cariera unei jucatoare si sa te asiguri ca zilnic cand intri pe teren incerci doar sa evoluezi fata de ziua precedenta. Daca stii ce vrei, pe ce lucrezi, pe ce te concentrezi, cum vei deveni mai buna, victoriile vor veni.

Dezvaluiri amuzante facute de Darren Cahill in legatura cu Simona Halep: "Domnul Tiriac a vrut sa ii dea 100 de dolari sa-si ia blugi"

Stiu ca a fost o lupta pentru Simona in anumite momente ale anului, nu caut scuze, s-a chinuit si cu starea de sanatate la un moment dat, dar de fiecare data cand a iesit pe teren a facut-o pentru a da 100%. Cred ca la Madrid am vazut rezultatul unei munci istovitoare, s-a adunat si a avut o saptamana minunata. Ma astept la mai mult totusi", a declarat Cahill la DolceSport.

Intrebat cum se descurca in colaborarea cu o jucatoare atat de temperamentala, Darren a recunoscut ca uneori Simona are de pierdut din aceasta cauza.

Australianul mai spune insa ca temperamentul acesta face parte din personalitatea ei.

"E temperamentala. Cred ca e grozav pentru ca arata multa pasiune, poti sa vezi cat de mult conteaza pentru ea. Uneori devine un incovenient pentru tenisul ei, dar trebuie sa ramane pe muchie, pentru a se asigura ca da tot ce are mai bun din ea. Poti sa vezi cat de mult iubeste jocul, competitia, momentul. Pentru mine, cred ca face parte din ea, natura si ADN-ul ei.

Daca incerci sa ii iei asta, atunci ar fi prea dominata pe teren. Vrei ca acea pasiune sa iasa la suprafata, acel foc. Am vorbit mult despre asta, sa ne asiguram ca face bine jocului ei, ca ii ridica energia. Cand ii scade energia, bineinteles nu este un lucru bun", a spus mai Darren Cahill.

Simona Halep colaboreaza cu Darren Cahill de mai bine de un an, insa australianul este antrenorul ei cu norma intreaga de la inceputul lui 2016.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Darren Cahill Halep tenis, #Simona Halep Darren Cahill declaratie, #Halep Cahill declaratie tenis , #Darren Cahill