Mesajul lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a terminat anul pe primul loc in clasamentul WTA

Luni, 15 Octombrie 2018, ora 21:00
10954 citiri
Mesajul lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a terminat anul pe primul loc in clasamentul WTA
Foto: Twitter/Simona Halep

Darren Cahill a publicat un mesaj pe o retea de socializare dupa ce Simona Halep a reusit sa termine anul pe primul loc in clasamentul WTA pentru a doua oara la rand.

''Felicitari Simonei Halep pentru faptul ca si-a asigurat pentru al doilea an numarul unu mondial la final de sezon. Cu doar 15 turnee jucate si un an remarcabil. O performanta deosebita, pentru o jucatoare si, mai important, o persoana deosebita. Multumesc ca ii suntem aproape'', a scris antrenorul Simonei, Darren Cahill, pe Twitter, publicand un montaj video de aproape 4 minute cu imagini infatisand-o pe Simona Halep.

Simona Halep a fost felicitata, printre altii, de presedintele circuitului profesionist feminin (WTA), pentru faptul ca va termina anul 2018 pe primul loc in ierarhia mondiala, dupa ce a ocupat prima pozitie si la finalul anului 2017.

''Simona a avut un sezon extraordinar si e un privilegiu sa o putem sarbatori pentru castigarea premiului de numarul unu mondial la final de an 2018, premiu prezentat de Dubai Duty Free, pentru al doilea an consecutiv'', a declarat directorul general si presedintele WTA, Steve Simon.

''Castigarea unui titlu de Grand Slam si sase finale in total in acest sezon este o realizare remarcabila, Simona imbratisand valorile unui numar unu mondial si in afara terenului'', a subliniat Simon.

Halep a devenit in 2017 a 13-ea jucatoare care incheie anul in postura de lider WTA de la inceputurile clasamentului computerizat WTA, in 1975.

''Felicitarile noastre inca o data Simonei Halep, al carei joc incredibil din acest sezon i-a adus titlul de numarul unu mondial la final de sezon, pentru al doilea an consecutiv'', a spus si Colm McLoughlin, vicepresedintele executiv si director general al Dubai Duty Free. ''Castigarea turneului de Mare Slem de la Roland Garros a fost doar una dintre realizarile din 2018 pentru Simona si asteptam cu nerabdare sa revina la turneul de la Dubai, anul viitor'', a mai spus McLoughlin.

Halep a devenit a 25-a jucatoare care urca pe primul loc in clasamentul WTA la data de 9 octombrie 2017 si a petrecut 40 de saptamani pe prima pozitie in 2018. Simona Halep va ajunge la un total de 53 de saptamani a numar unu mondial cand se va incheia sezonul 2018, fiind a patra ca numar de saptamani in pozitia de lider intre jucatoarele active si pe locul 10 in clasamentul all-time.

''Sa inchei sezonul ca numar unu mondial este o mare onoare pentru mine. Sa reusesc pentru a doua oara, in 2018, este o realizare speciala, mai ales ca am castigat primul meu titlu de Mare Slem in acest an. Sa imi vad numele alaturi de cele ale unor legende ma face sa fiu foarte mandra'', a declarat Halep.

Simona Halep a avut cel mai bun sezon din cariera, castigand trei titluri si jucand alte trei finale, cu un bilant de 46 victorii si 11 infrangeri in 2018. Halep a castigat Shenzhen Open, Rogers Cup (Montreal) si Roland Garros, disputand finale la Australian Open, Roma si Cincinnati. A mai atins semifinale la Doha si Indian Wells, sferturi de finala la Stuttgart si Madrid.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Simona Halep clasament WTA, #Simona Halep Darren Cahill , #Darren Cahill