Seful Federatiei Romane de Tenis, despre slabiciunea Simonei Halep inainte de meciul cu Cehia

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 16:42
4813 citiri
Seful Federatiei Romane de Tenis, despre slabiciunea Simonei Halep inainte de meciul cu Cehia
Foto: Facebook/ Simona Halep

Presedintele Federatiei Romane de Tenis (FRT), George Cosac, a declarat, vineri, ca Raluca Olaru o va inlocui pe Irina Begu, accidentata, in echipa de Fed Cup a Romaniei pentru meciul cu Cehia, programat la Cluj-Napoca, in primul tur al Grupei Mondiale.

El a explicat ca era nevoie de o "specialista" avand in vedere ca nici Simona Halep si nici Andreea Mitu "nu iubesc prea mult proba de dublu".

"Raluca Olaru o inlocuieste pe Irina in echipa pentru meciul cu Cehia. Raluca este o specialista in proba de dublu si avem nevoie de ea pentru a face pereche cu Monica (Niculescu - n.red.).

Asta pentru ca stim ca nici Simona si nici Andreea nu iubesc prea mult proba de dublu. Iar Raluca este in forma, a jucat bine in Australia, la Sydney, unde a pierdut greu in fata Martinei Hingis in semifinale. Asadar, sunt convins ca este o alegere buna pentru echipa noastra", a spus Cosac.

Veste de senzatie: Simona Halep va juca in meciul de Fed Cup cu Cehia - oficial

Presedintele FRT a mentionat ca a asteptat un raspuns de la medic in ceea ce priveste situatia Irinei Begu.

"Noi nu am luat nicio pozitie pana acum deoarece am asteptat un raspuns de la medic. Si acesta a venit. Din pacate, din cauza problemelor de la genunchi nu poate juca. Fata a fost corecta si o apreciez pentru asta. A spus ca nu poate fi 100 la suta din punct de vedere medical pentru intalnirea cu Cehia si nu vrea sa ii ia locul altcuiva care este 100 la suta apt", a mentionat George Cosac.

Anunt de ultima ora: A doua jucatoare de tenis a Romaniei nu va juca in Fed Cup!

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a anuntat, joi, pe pagina personala de Facebook ca nu va putea evolua pentru echipa de Fed Cup a Romaniei in meciul cu Cehia din cauza unei accidentari.

"Mi-as fi dorit sa va dau o veste buna, insa problema de la genunchi inca nu a trecut si perioada mea de refacere va mai dura! Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca nu voi putea fi prezenta la Cluj alaturi de fete", a afirmat Begu in mesajul sau.

Doua absente mari pentru Romania: Iata cum va arata lotul pentru Fed Cup

In aceste conditii, echipa Romaniei este alcatuita din Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru (49 WTA la dublu). Romania intalneste, in 6 si 7 februarie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, echipa Cehiei, in primul tur al Grupei Mondiale la Fed Cup.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Simona Halep Fed Cup, #Halep proba dublu Fed Cup, #George Cosac Halep Fed Cup, #Romania Cehia Fed Cup , #Fed Cup