Simona Halep explica infrangerea din Fed Cup si vorbeste despre accidentare

Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 16:00
5892 citiri
Simona Halep explica infrangerea din Fed Cup si vorbeste despre accidentare
Foto: fedcup.com

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca a avut dureri destul de mari la glezna stanga in meciul pierdut cu Angelique Kerber, dar a precizat ca nu vrea sa gaseasca scuze si a recunoscut ca adversara ei a fost mai buna.

"Ea a jucat un tenis foarte bun, are mare incredere in ea. I-au intrat toate mingile pe tusa si asta m-a demoralizat un pic. Dar si eu am jucat putin mai slab. Nu am avut timp sa ma recuperez de aseara. Am avut dureri la picior, dar nu vreau sa gasesc scuze, Kerber a fost mai buna astazi. Eu am lovit mingea prea puternic, poate trebuia sa mixez mai mult. Nu am simtit bine meciul, nu stiu de ce, ea a dominat fiind agresiva si miscandu-ma pe mine in lateral", a spus numarul 6 mondial.

Halep a mentionat ca a resimtit si o stare de oboseala dupa meciul lung disputat, sambata, cu Andrea Petkovic.

"A contat mult faptul ca nu am reusit sa inchei meciul repede (n.r. - in doua seturi) ieri. Oboseala de azi a fost si din cauza faptului ca nu am terminat repede. Dar nu a fost doar vina mea, ci si a Andreei Petkovic, pentru ca a jucat un tenis bun si s-a luptat pentru fiecare punct", afirmat ea.

Jucatoarea romana va urma un tratament la glezna stanga dupa accidentarea suferita, sambata, in partida cu Andrea Petkovic.

"Ma doare inca. E o durere destul de mare, piciorul s-a umflat un pic, trebuie sa ma recuperez si sa vad ce tratament trebuie sa urmez. Eu sper sa joc cat mai tarziu la Stuttgart. Momentan ma doare, sper sa fie bine, dar voi merge la turneu si voi incerca sa joc", a adaugat ea.

Jucatoarea de tenis Simona Halep (6 WTA) a fost invinsa, duminica, de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, iar Germania a preluat conducerea cu 2-1 in intalnirea cu Romania din barajul de mentinere in Grupa Mondiala a Fed Cup, care se desfasoara in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Germania ocupa locul 4 in clasamentul Fed Cup, iar Romania se afla pe 9.

In Fed Cup, Romania si Germania au mai jucat o singura data, in 1975, cand RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, in sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a invins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus si Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Halep invinsa Kerber Fed Cup, #Halep Fed Cup accidentare, #Simona Halep accidentata Kerber Fed Cup , #Fed Cup