Simona Halep, luata la puricat de Eurosport inaintea semifinalei dintre Franta si Romania din Fed Cup: "Exista speranta"

Sambata, 20 Aprilie 2019, ora 09:05
11399 citiri
Simona Halep, luata la puricat de Eurosport inaintea semifinalei dintre Franta si Romania din Fed Cup: "Exista speranta"
Foto: captura Eurosport

Eurosport a analizat sansele Frantei de a castiga semifinala cu Romania din Fed Cup, concentrandu-se exclusiv pe lidera echipei noastre, Simona Halep.

Sub titlul "Halep, forta discreta", editia franceza a Eurosport considera, bineinteles, ca fostul lider WTA reprezinta principalul pericol pentru echipa pregatita de Julien Benneteau.

Totusi, francezii au depistat si cateva puncte slabe la reprezentanta noastra, de care Caroline Garcia si Kristina Mladenovic pot profita, in acest weekend, la Rouen.

"Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, reprezinta principalul pericol pentru Franta. Rezervata, muncitoare si neobosita, Simona a fost construita cu rabdare, fara zgomot pentru a deveni una dintre jucatoare formidabile din circuit. Simona nu vorbeste mult despre ea. Nu exista controverse, declaratii zgomotoae sau iesiri nervoase. Un anti-star. Nu ocupa acelasi spatiu in media precum Serena Williams sau Naomi Osaka. Daca tenisul feminin cauta un lider de ceva timp, Halep, la cei 27 de ani ai sai, poate sa reclame acest titlu neoficial", noteaza Eurosport.

"Mica de inaltime, Simona si-a construit jocul pe abilitatile de a returna tot, un maraton fara final, precum si a anticipa punctele. Dar Simona a pierdut anul acesta in fata unor jucatoare mai slab clasate. De asemenea, cedeaza sub presiune si in momentele tensionate, avand 3 finale de Grand Slam pierdute. Asa ca exista speranta pentru echipa Frantei, mai ales ca Mladenovic o conduce la meciurile directe, iar Garcia a invins-o in trecut", continua sursa citata.

2-3 e scorul intalnirilor directe dintre Simona Halep si Kristina Mladenovic.

Vezi: Totul despre semifinala dintre Franta si Romania din Fed Cup: Program, televizari, declaratii si cote la pariuri

Simona Halep o va intalni sambata, de la ora 15:00 - ora Romaniei, pe Kristina Mladenovic, in primul joc din cadrul semifinalei Franta - Romania din Fed Cup. Tot sambata, dupa terminarea disputei dintre Halep si Mladenovic, vor intra pe teren Caroline Garcia si Mihaela Buzarnescu.

Apoi, duminica, incepand cu ora 14:00 - ora Romaniei, Simona Halep va da piept cu Caroline Garcia, iar Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Kristina Mladenovic. Daca va mai fi necesar se va disputa si jocul de dublu, unde le vom avea pe Irina Begu si Monica Niculescu contra Kristinei Mladenovic si Carolinei Garcia.

Toate jocurile din cadrul intalnirii dintre Romania si Franta vor fi transmise in direct de site-ul Ziare.com.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Eurosport despre Simona Halep, #Eurosport despre Franta Romania , #Fed Cup