Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

WTA analizeaza tragerea la sorti de la Indian Wells: Iata ce spune despre culoarul Simonei Halep

Marti, 05 Martie 2019, ora 11:02
15734 citiri
WTA analizeaza tragerea la sorti de la Indian Wells: Iata ce spune despre culoarul Simonei Halep
Foto: Hepta.ro

In noaptea de luni spre marti s-a desfasurat tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, programat in perioada 6-17 martie si dotat cu premii in valoare totala de 9 milioane de dolari.

Site-ul oficial al WTA a remarcat culoarul accesibil de care are parte Simona Halep de aceasta data, dupa ce la ultimele turnee n-a fost norocoasa.

"Avand in vedere tragerile la sorti dificile de care a avut parte in acest an, Simona Halep, invingatoare aici in 2015 si semifinalista la editia de anul trecut, are acum parte de un tablou care sa-i permisa sa-si intre in forma", scrie WTA.

Culoarul Simonei Halep la Indian Wells 2019

turul I: bye

turul II: Barbora Strycova sau o jucatoare venita din calificari;

turul III: Aliaksandra Sasnovich (posibil)

optimi: Daria Kasatkina sau Jelena Ostapenko (posibil)

sferturi: Elina Svitolina, Ashleigh Barty sau Caroline Garcia (posibil)

semifinale: Serena Williams, Sloane Stephens sau Garbine Muguruza (posibil)

finala: Naomi Osaka, Petra Kvitova sau Karolina Pliskova (posibil)

  • Nu la fel de norocoasa a fost favorita numarul 4, Sloane Stephens, care le-a primit pe partea ei de tablou pe Serena Williams, Kiki Bertenes, Garbine Muguruza, precum si pe doua dintre cele mai in forma tenismene ale acestui inceput de an, Amanda Anisimova si Bianca Andreescu. "Quarter of Death" denumeste WTA aceasta parte de tablou.

    Dar iata care sunt cele mai asteptate meciuri din prima runda, precum si cele mai dorite confruntari in runda a doua:

    Meciuri notabile in primul tur

    Alison Riske vs. Alison Van Uytvanck, Venus Williams vs. Andrea Petkovic, Ajla Tomljanvic vs. Alize Cornet, Wang Yafan vs. Sofia Kenin, Daria Gavrilova vs. Dayana Yastremska, Market Vondrousova vs. Laura Siegemund.

    Posibile confruntari notabile in turul II

    Naomi Osaka vs. Kristina Mladenovic, Danielle Collins vs. Eugenie Bouchard, Petra Kvitova vs. Venus Williams, Anastasia Pavlyuchenkova vs. Maria Sakkari, Angelique Kerber vs. Yulia Putintseva, Johanna Konta vs. Hsieh Su-wei, Serena Williams vs. Victoria Azarenka, Elise Mertens vs. Amanda Anisimova, Elina Svitolina vs. Sofia Kenin, Caroline Garcia vs. Jennifer Brady, Barbora Strycova vs. Simona Halep.

    Vezi si:

  • Adversare dificile pentru tenismenele romane

    Pe langa Simona Halep, tara noastra mai e reprezentanta in California de alte trei tenismene, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu pe tabloul principal, in timp ce Sorana Cirstea e prezenta in calificari. In calificarile de la Indian Wells a luat parte si Monica Niculescu, insa a fost invinsa in prima runda de rusoaica Anna Blinkova, scor 5-7, 4-6.

    Vezi: Romancele si-au aflat adversarele de la Indian Wells

    Mihaela Buzarnescu, cotata drept favorita numarul 29, va avea primul tur liber, ca toate favoritele, iar in turul secund o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Daria Gavrilova si talentata ucraineanca Dayana Yastremska. Daca va invinge, ar putea da in turul trei peste favorita numarul 6, Elina Svitolina.

    Irina Begu o va infrunta in primul tur pe adolescenta de orgine romana Bianca Andreescu, beneficiara a unui wild card. Invingatoarea acestei dispute se va duela in turul doi cu favorita numarul 32, Dominika Cibulkova.

    In fine, Sorana Cirstea a trecut de primul tur al calificarilor, invingand-o pe americanca Danielle Lao, cu 6-3, 6-4. In ultima runda din calificari, Sori se va duela pentru un loc pe tabloul principal, in aceasta noapte, cu japoneza Nao Hibino.

  • Meciurile de pe tabloul principal de la Indian Wells 2019 vor incepe miercuri seara.

    Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
    Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
    Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
    Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
    Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
    Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
    #tragere sorti Indian Wells, #Simona Halep Indian Wells, #tenismene romane Indian Wells , #Indian Wells