Simona Halep, victorie categorica in primul tur de la Madrid

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 01 Mai 2016, ora 20:52
30761 citiri
Simona Halep, victorie categorica in primul tur de la Madrid
Foto: Facebook/ Mutua Madrilena Open

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea de la Madrid dupa o victorie categorica in fata niponei Misaki Doi.

Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-0, 6-3, in mai putin de o ora de joc.

Revenita in circuitul WTA dupa problemele pe care le-a avut la meciul de Fed Cup cu Germania, Simona a facut o adevarata demonstratie de forta.

Este adevarat ca nici adversara ei nu a fost una tocmai redutabila, cu atat mai mult cu cat zgura nu este suprafata pe care japoneza se simte cel mai bine, insa jocul Simonei a fost aproape fara greseala.

Dupa un 6-0 scurt in primul set si conducand cu 2-0 in cel de-al doilea, Halep s-a relaxat putin si i-a permis adversarei sa castige trei game-uri consecutive.

A fost momentul in care numarul 7 WTA a apelat la Darren Cahill, iar dupa discutia cu acesta nu a mai pierdut niciun game.

In turul al doilea de la Madrid, pe Simona o asteapta o noua adversara abordabila, este vorba despre invingatoarea disputei dintre Karin Knapp si Margarita Gasparyan.

Simona Halep - Misaki Doi 6-0/ 6-3

20:52 - Break, set si meci Simona Halep!

20:44 - Simona isi revine si face breakul. Este evident ca antrenorul a ajutat-o mult in momentul mai dificil pe care l-a avut.

20:40 - Sfaturile lui Darren par ca au fost excelente, Simona reusind un game la zero.

20:37 - Al treilea game consecutiv castigat de Misaki Doi, care preia conducerea. Romanca apeleaza la antrenorul Darren Cahill. Acesta ii spune ca nu s-a intamplat nimic, ca trebuie sa continue sa joace si sa nu se panicheze.

20:34 - O mica surpriza, japoneza reusind breakul in acest game patru al setului secund.

20:30 - Doi face primul ei punct din aceasta partida abia in game-ul noua.

20:23 - Simona incepe si setul secund cu un break. Se pare ca vom avea un meci foarte scurt.

20:16 - Game si set Simona Halep. Romanca a facut o adevarata demonstratie de forta!

20:13 - Inca un break pentru Halep, care va servi pentru castigarea primului set. Japoneza isi cheama antrenorul din tribune.

20:08 - Al doilea game consecutiv la zero pentru Simona.

20:05 - Simona reuseste un break la zero si se distanteaza serios inca din startul jocului.

19:57 - Debut perfect de meci pentru Simona, cu un break in primul game.

19:53 - Incepe partida!

19:47 - Simona a iesit pe teren pentru incalzire, inca putin pana la marele meci.

18:40 - Partida Simonei incepe dupa duelul dintre Juan Monaco si Fernando Verdasco. In momentul de fata, ibericul conduce cu scorul de 7-5, 1-1.

INFO: Simona Halep are nevoie de un rezultat bun la Madrid pentru a mai recupera din punctele pierdute la inceputul sezonului.

INFO: Va fi prima intalnire directa dintre Simona si japoneza Misaki Doi.

INFO: Daca romanca este de multa vreme o prezenta constanta in Top 10 WTA, aflandu-se acum pe pozitia a saptea, nipona ocupa locul 45 in ierarhia feminina.

Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
#Simona Halep Misaki Doi live, #Halep Misaki Doi Madrid, #Simona Halep tenis rezultate , #Ion Tiriac