Sharapova, in al noualea cer dupa victoria cu Simona Halep: Am batut-o pe a doua jucatoare a lumii!

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 17:44
6708 citiri
Sharapova, in al noualea cer dupa victoria cu Simona Halep: Am batut-o pe a doua jucatoare a lumii!
Foto: Captura DigiSport

Maria Sharapova jubileaza dupa ce a reusit s-o invinga pe Simona Halep in faza grupelor de la Turneul Campioanelor.

Rusoaica se declara extrem de multumita de faptul ca a reusit sa treaca de numarul 2 WTA venind dupa o lunga perioada de inactivitate.

"Sigur ca dupa ce s-au schimbat mingile in setul al doilea, Simona a devenit mai agresiva si a lovit mai tare. Cred ca am fost scoasa din planul meu de joc putin si mi-am pierdut executiile. A fost, desigur, foarte frumos sa revin de la 15-0 in ultimul game si sa lovesc un rever castigator in lung de linie. Cred ca voi savura acest punct in seara asta. Mi-a dat energie pentru a castiga.

In cele din urma, iata, sunt chiar foarte multumita pentru ca am reusit s-o bat pe a doua jucatoare a lumii. Cred ca a fost un meci foarte fizic. M-am regasit in defensiva de multe ori si am reusit sa castig acele puncte lungi.

Cred ca e ceva important, atunci cand nu joci mult timp ai tendinta sa eziti. Eu m-am simtit capabila sa castig multe dintre acele puncte", a spus Sharapova la conferinta de presa.

Intrebata daca simte ca a demonstrat ca este inca o jucatoare de top dupa victoria cu Halep, Sharapova a parat elegant.

"Niciodata nu m-am gandit ca am ceva de demonstrat altcuiva in afara de mine. Cred ca intotdeauna ma provoc singura. Imi stabilesc obiective pentru a ma motiva singura, altfel raman intr-o nota sigura, care nu este deloc distractiva. Dar in ceea ce priveste lumea, cred ca am reusit destule in cariera pentru a demonstra ce era de demonstrat. In momentul acesta, in special dupa aceasta lunga pauza, este vorba doar despre a iesi pe teren, a fi competitiva si a juca, lucruri care mi-au lipsit in ultimele trei luni", a mai spus rusoaica.

Simona Halep, invinsa de Maria Sharapova la Turneul Campioanelor dupa un meci de infarct

Simona Halep a fost invinsa, marti, de Maria Sharapova in al doilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor.

Sportiva noastra a pierdut disputa in doua seturi, scor 4-6, 4-6.

Simona Halep, discurs sincer dupa ce a fost invinsa de Maria Sharapova: A jucat mai bine, a meritat sa castige

Ca urmare a acestui rezultat, Simona trebuie s-o invinga pe Agnieszka Radwanska, in ultima partida a ei din faza grupelor, meciul urmand a se disputa joi.

De asemenea, Sharapova ramane marele "cosmar" al lui Halep, rusoaica reusind sa castige toate meciurile directe cu Simona disputate pana acum, inclusiv doua finale, la Madrid si la Roland Garros.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sharapova victorie Halep, #Sharapova declaratie Halep, #Sharapova Halep rezultat Singapore , #Maria Sharapova