WTA: Sharapova, marea revenire la Turneul Campioanelor - avantajele in fata Simonei Halep

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 09:07
5247 citiri
WTA: Sharapova, marea revenire la Turneul Campioanelor - avantajele in fata Simonei Halep
Foto: Facebook/ Maria Sharapova

Maria Sharapova a ridicat oamenii in picioare la Turneele Campioanelor la care a participat in ultimii ani, iar acum spera sa faca la fel, la competitia de la Singapore.

Site-ul WTA ofera cinci motive pentru care Sharapova trebuie urmarita la Turneul Campioanelor.

1. A creat unul dintre cele mai memorabile momente din istoria acestui turneu.

In 2004, la doar 17 ani, Sharapova a jucat pentru prima oara la Turneul Campioanelor, unde a ajuns pana in finala in care a invins-o pe Serena Williams.

2. Nu a fost singura data cand a uimit publicul de la Turneul Campioanelor.

Pe langa titlul din anul 2004, rusoaica a ajuns in finala in anul 2007, la Madrid, cand a fost invinsa de Justine Henin, si la Istanbul in 2012, pierzand in fata Serenei Williams. Finala din 2007 a fost totodata si cea mai lunga din istoria competitiei - 3 ore si 25 de minute.

Maria Sharapova a facut anuntul oficial: Ce se intampla cu participarea la Turneul Campioanelor

3. S-a aflat pe locul 2 WTA mai mult decat oricare alta tenismena, in acest an.

In timp ce numarul 1 mondial a fost acaparat de Serena Williams de cativa ani, Sharapova a fost pe locul 2 pentru 25 de saptamani, in acest an, mai mult decat Simona Halep (11 saptamani) si Petra Kvitova (5 saptamani), celelalte doua tenismene ce au ocupat aceasta pozitie in 2015.

Simona Halep pregateste lovitura carierei la Turneul Campioanelor - ce scrie WTA

4. Revine cu forte noi.

Din cauza accidentarilor din vara si din toamna, Sharapova vine la Singapore cu doar un meci jucat de la turneul de la Wimbledon. Insa cum Turneul Campioanelor este un eveniment urias si Fed Cup la fel, Sharapova se asigura ca este pregatita.

5. Conduce la meciurile directe in fata aproape tuturor posibilelor adversare de la Singapore.

Sharapova conduce in intalnirile directe in fata celorlalte jucatoare calificate pana acum la Turneul Campioanelor - Simona Halep, Garbine Muguruza si Petra Kvitova. Rusoaica a castigat toate cele cinci partide impotriva romancei. Dintre jucatoarele care se pot califica, doar Flavia Pennetta conduce in meciurile directe, scor 3-2, contra Mariei Sharapova.

Presa italiana iese la atac inainte de Turneul Campioanelor - ce scrie despre Simona Halep

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#WTA Maria Sharapova Turneul Campioanelor, #Sharapova Simona Halep Turneul Campioanelor , #Maria Sharapova