Simona Halep, despre primul meci in 2016 - ce spune de Sharapova

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 12:29
5776 citiri
Simona Halep, despre primul meci in 2016 - ce spune de Sharapova
Foto: Facebook/ Victoria Azarenka

Simona Halep se asteapta la un prim meci tare la debutul in noul sezon, in turneul de la Brisbane, din Australia.

Sportiva din tara noastra va evolua direct in turul al doilea, unde va intalni invingatoarea dintre bielorusa Victoria Azarenka (foto) si o jucatoare venita din calificari, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri dimineata.

"Meciul din al doilea tur va fi unul greu, daca Azarenka va castiga, deci trebuie sa ma pregatesc sa incep turneul. (...) Este o tenismena foarte putenrica si stiu cum joaca", a spus Halep, citata de Fox Sports.

Simona Halep, debut tare de sezon: Iata cu cine va juca primul meci la Brisbane

In varsta de 26 de ani, Azarenka se afla pe locul 22 WTA si a castigat de doua ori Australian Open, in 2012 si 2013. La 22 de ani, a ajuns numarul 1 WTA. Meciul ar urma sa se dispute marti sau miercuri.

Tenismena din Belarus conduce cu 2-1 in intalnirile directe: a castigat categoric cele doua partide din 2012, cand era pe val iar Simona era la inceputul ascensiunii sale, iar in 2015 Halep a invins-o in sferturi la US Open, scor 6-3, 4-6, 6-4.

Si adversara din sferturi ar putea fi una tare pentru romanca, urmand a fi una dintre Yanina Wickmayer (locul 41 WTA), Dominika Cibulkova (38 WTA), Jelena Jankovici (28 WTA) si Roberta Vinci (15 WTA). De asemenea, in semifinale, Halep ar putea da peste Maria Sharapova sau Belinda Bencici (locul 14 WTA).

Halep a comentat si posibilitatea de a o intalni pe Sharapova in semifinale: "Ma gandesc ca este o buna oportunitate sa joc din nou impotriva Mariei Sharapova, insa trebuie sa ma gandesc la primul meci. (...) Este o tragere al sorti tare si fiecare meci va fi dificil".

Nu in ultimul rand sportiva din tara noastra a vorbit despre cum si-a imbunatatit jocul, datorita antrenamentelor cu australianul Darren Cahill: "Pot sa spun ca am un serviciu mai puternic acum, insa tot mai am nevoie de timp pentru a deveni mai puternica cu totul. (...) Ma bucur ca l-am intalnit".

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Simona Halep reactie Azarenka, #Halep Azarenka Brisbane, #Halep meci Brisbane, #Halep turneu Brisbane , #meciuri