Simona Halep se califica in sferturi la Cincinnati dupa o victorie superba

Joi, 18 August 2016, ora 21:03
42378 citiri
Simona Halep se califica in sferturi la Cincinnati dupa o victorie superba
Foto: Hepta.ro

Simona Halep s-a calificat superb in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, SUA, dupa ce a invins-o fara probleme pe australianca Daria Gavrilova, scor 6-1, 6-2.

Partida a fost la discretia romancei, asemenea celei din turul al doilea, castigata de Halep in fata Annikai Beck cu 6-3, 6-1.

Romanca a pornit ca din tun, iar dupa mai putin de 20 de minute avea 5-0. Si-a adjudecat primul set cu 6-1, Gavrilova parand ca nu are replica.

Setul al doilea a inceput cu Gavrilova in avantaj, aceasta reusind apoi singurul sau break la scorul de 2-1 pentru Simona. A fost insa si ultimul punct reusit de australianca de 22 de ani, pentru ca romanca nu i-a mai dat nicio sansa si a incheiat partida dupa doar 53 de minute de joc.

Halep si-a asigurat astfel un cec de 58.390 de dolari si 190 de puncte WTA.

Iata care a fost si reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Gavrilova

In sferturile de finala, jucatoarea noastra va avea o misiune mai grea si o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Agnieszka Radwanska si Johanna Konta, locurile 5, respectiv 13 mondial. Partida va avea loc vineri, in direct pe Ziare.com.

Simona Halep - Daria Gavrilova 6-1, 6-2

Desfasurarea intalnirii:

21:03 - Game, set si meci pentru Simona Halep, care se califica in sferturi dupa un joc incantator!

20:59 - Jucatoarea noastra reuseste inca un break si va servi pentru castigarea partidei.

20:56 - Simona se desprinde la doua game-uri si conduce cu 4-2.

20:53 - Inca un break al Simonei, care are acum 3-2.

20:50 - Rebreak reusit de Gavrilova, care egaleaza la 2. Australianca nu renunta la lupta.

20:45 - Break reusit de romanca, aceasta a preluat din nou conducerea.

20:43 - Halep nu acuza insa acest moment si egaleaza fara probleme la 1.

20:40 - Daria Gavrilova incepe bine acest set al doilea, conducand cu 1-0.

20:35 - Simona castiga primul set dupa mai putin de o jumatate de ora de joc, scor 6-1! Forma foarte buna aratata de romanca.

20:32 - Gavrilova izbuteste sa castige primul game, insa Simona va servi pentru castigarea primului set.

20:27 - Romanca joaca incantator: a revenit de la 0-40 si a salvat trei mingi de break, reusind sa-si castige serviciul. Are 5-0.

20:23 - Inca un break al Simonei, care merge ceas.

20:18 - Foarte bine joaca Halep, care are 3-0 dupa mai putin de 10 minute de joc.

20:15 - Jucatoarea noastra se distanteaza, dupa ce reuseste primul break al partidei.

20:11 - Simona isi adjudeca primul game, pe serviciul sau.

20:09 - A inceput partida!

20:05 - Cele doua jucatoare au iesit pe teren. Partida va incepe cu Halep la serviciu.

19:15 - Pana incepe partida, puteti citi ce spune Simona Halep despre turneul de la Cincinnati si cum o afecteaza ploaia

INFO: In varsta de 22 de ani, Gavrilova se afla pe locul 47 WTA. Cea mai buna pozitie din cariera a fost locul 32 WTA, ocupat in luna mai. Simona se afla pe locul 4 mondial.

Cea mai buna performanta a jucatoarei din Australia la un turneu de Mare Slem este optimea de la Australian Open, din acest an, unde a fost invinsa de Carla Suarez Navarro.

Nu are niciun turneu WTA castigat, insa se poate lauda cu victorii in fata Mariei Sharapova, Anei Ivanovici si Petrei Kvitova. In cariera sa a castigat premii totale in valoare de peste un milion de dolari.

INFO: Simona si Daria s-au intalnit de trei ori pana in prezent, iar scorul este 2-1 in favoarea sportivei noastre. Ultima data in urma cu cateva saptamani, la Montreal, Simona si-a luat revansa dupa infrangerea suferita tot in acest an, la Roma.

INFO: Halep s-a calificat in optimi dupa ce a invins-o fara probleme pe Annika Beck din Germania, scor 6-3, 6-1, in timp ce Gavrilova a trecut surprinzator in turul al doilea de Elina Svitolina, numarul 19 mondial, scor 6-2, 6-2.

INFO: La televizor, partida poate fi urmarita pe postul Dolce Sport 2.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Halep invins Gavrilova, #Halep calificat sferturi Cincinnati, #Simona Halep Daria Gavrilova Cincinnati, #Simona Halep Daria Gavrilova Live, #Simona Halep Daria Gavrilova direct, #Halep Gavrilova optimi Cincinnati , #meciuri
Comentarii