Jurnalistii straini i-au pus o intrebare incomoda Simonei Halep - vezi raspunsul

Joi, 05 Iunie 2014, ora 08:43
8087 citiri
Jurnalistii straini i-au pus o intrebare incomoda Simonei Halep - vezi raspunsul
Foto: Roland Garros

Chiar daca are rezultate extraordinare la Roland Garros, Simona Halep continua sa prezinte interes in presa internationala prin prisma operatiei de micsorare a sanilor pe care a facut-o in urma cu cinci ani.

La conferinta de presa organizata dupa meciul cu Svetlana Kuznetsova, Halep a fost intrebata din nou de aceasta operatie, despre care a spus in numeroase randuri ca nu doreste sa mai discute, informeaza The Guardian.

Halep a reusit sa-si pastreze cumpatul si le-a raspuns jurnalistilor, pe un ton calm, ca nu doreste sa vorbeasca despre operatie.

"Imi pare rau, dar nu vreau sa vorbesc despre asta. S-a intamplat cu mult timp in urma si este ceva personal. Despre tenis voi raspunde cu placere, dar despre aceasta problema nu. Este ceva personal", a precizat Halep.

"A avut un raspuns politicos la o solicitare nepotrivita de a discuta despre operatia de micsorare a sanilor din urma cu cinci ani", a remarcat The Guardian.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, scor 6-2, 6-2, la capatul unui meci ce a durat o ora si 19 minute.

In semifinalele competitiei de la Paris, Simona Halep o va intalni pe germanca Andrea Petkovic, intr-un meci pe care Ziare.com il va transmite in direct joi, dupa ora 17:30.

Pentru calificarea in semifinale, Simona Halep si-a asigurat un cec in valoare de 412.500 de euro.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Simona Halep Roland Garros, #Simona Halep micsorare sani , #Roland Garros