Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meciul Simonei Halep, amanat din nou - se va juca marti

Luni, 30 Mai 2016, ora 14:51
60277 citiri
Meciul Simonei Halep, amanat din nou - se va juca marti
Foto: Roland Garros/ LECOCQ CEDRIC / FFT

Partida dintre Simona Halep si Samantha Stosur nu s-a putut disputa nici luni. La Paris ploua torential, iar organizatorii au hotarat sa o reprogrameze pentru ziua de marti, de la ora 12:00.

Ploaia a dat complet peste cap programul de la Roland Garros, oficialii Openului Frantei fiind pusi in postura de a nu avea meciuri in cursul zilei de luni.

Dupa ce partidele de duminica seara au fost intrerupte tot din cauza precipitatiilor si reprogramate pentru a doua zi, vremea n-a tinut cu tenisul nici luni.

Jocurile, inclusiv cel dintre Simona si Sam Stosur, ar fi trebuit sa inceapa de la ora 12:00, ora Romaniei, insa au urmat trei amanari succesive pana cand organizatorii au realizat ca nu se poate juca tenis la Paris.

In aceste conditii, programul ultimelor zile de la Roland Garros va fi unul foarte incarcat, fara zile de pauza pentru sportivi.

Intalnirea dintre Simona si Stosur va fi reluata marti, de la ora 12:00, in direct pe Ziare.com.

Ziare.com v-a tinut la curent pe tot parcursul zilei cu evenimentele de la Paris:

14:52 - Organizatorii au hotarat ca toate meciurile de luni sa fie amanate din cauza ploii. Ele se vor juca marti.

14:35 - Oficialii intarzie anuntul privind reluarea meciurilor, asa ca este de asteptat ca acestea sa inceapa dupa ora 15:00.

13:55 - Si avem o noua amanare, 14:30 fiind ora la care organizatorii spera sa inceapa meciurile.

13:05 - Inca o amanare pentru aceasta partida, care nu va incepe mai devreme de ora 14:00, ora Romaniei.

11:50 - Din pacate, la Paris a reinceput ploaia, astfel ca meciul este amanat din nou. Organizatorii spera ca jocurile sa inceapa la ora 13:00, ora Romaniei.

INFO: Partida incepe la ora 12:00, ora Romaniei.

INFO: Meciul trebuia sa se dispute duminica seara, insa a fost suspendat in primul set din cauza ploii care a cazut la Paris.

INFO: Simona Halep s-a calificat in optimile de la Roland Garros, dupa ce a trecut in turul 3 de Naomi Osaka, locul 101 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3. Anterior, ea o depasise pe Nao Hibino, tot din Japonia, in turul I, scor 6-2, 6-0 si apoi pe Zarina Diyas in turul II, din Kazahstan, scor 7-6, 6-2.

INFO: Sam Stosur a trecut in turul precedent de finalista de anul trecut, Lucie Safarova din Cehia, scor 6-3, 6-7, 7-5. In primele tururi, Stosur le-a depasit pe Misaki Doi (Japonia), 2-1 la seturi si pe Shuai Zheng, China, 2-0.

INFO: Cele doua sportive s-au mai intalnit pana acum de 7 ori, romanca avand un bilant pozitiv, dupa ce a invins-o pe sportiva din Australia de 4 ori. Primul meci dintre cele doua a avut loc chiar la Paris, in 2010, australianca impunandu-se in 2 seturi.

M.D.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Halep Stosur Roland Garros, #Simona Halep Roland Garros 2016, #Halep meci rezultat Roland Garros , #Roland Garros
Comentarii