O legenda a tenisului mondial a "disecat-o" pe Simona Halep: Asta trebuie sa faca

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 22:45
9982 citiri
O legenda a tenisului mondial a "disecat-o" pe Simona Halep: Asta trebuie sa faca
Foto: Twitter/ US Open

O legenda a tenisului mondial a "disecat-o" pe Simona Halep dupa meciul pierdut de aceasta in turul II de la Roland Garros.

Suedezul Mats Wilander, septuplu campion de Grand Slam, crede ca eliminarea Simonei este cu atat mai surprinzatoare cu cat aceasta avea "armele" necesare pentru a contracara jocul bun al croatei Lucic Baroni.

"Este un rezultat neasteptat. Lucic a jucat foarte bine. Ea loveste puternic, dar Halep era favorita pe zgura, este o jucatoare care se misca foarte bine si care trebuia sa anihileze jocul puternic al lui croatei. Simona trebuie sa invete dupa acest meci sa mixeze elementele din jocul sau pentru ca are foarte multe lovituri pe care le stapaneste. Fetele practica un joc riscant in acest moment, oricine din Top 100 poate sa bata pe oricine. Imi pare rau pentru Simona, dar cred ca forta face diferenta", a declarat Wilander la EuroSport.

Suedezul crede ca marea slabiciune a Simonei este, in continuare, una mentala.

"Nu stiu ce ii lipseste Simonei, nici Djokovici nu are o lovitura specifica, cu care sa isi distruga adversarii. Ambii se misca bine, dar difrerenta dintre ei este ca Djokovici are deja opt Grand Slamuri. Cred ca Simona trebuie sa lucreze la limbajul trupului, sa invete de la Nadal cum sa se stapaneasca tot timpul si sa fie increzatoare. Nu cred ca este vorba de presiune, ea nu a castigat un Grand Slam pana acum. Cred ca e mai degreaba presiunea pe care singura o pune pe ea", a mai declarat acesta.

Simona Halep a fost eliminata miercuri in turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

Surpriza de proportii: Simona Halep, eliminata de la Roland Garros

A treia jucatoare a lumii a fost invinsa clar de numarul 70 WTA, Mirjana Lucic Baroni, care s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1.

Este pentru a doua oara cand Lucic Baroni o elimina pe Simona Halep dintr-un turneu de Grand Slam, dupa US Open 2014.

Simona Halep da cartile pe fata: Iata de ce a fost eliminata de la Roland Garros

Romanca va pierde puncte importante in clasamentul WTA dupa aceasta contraperformanta deoarece anul trecut ea a jucat finala la Paris.

M.D.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Halep eliminata Roland Garros, #Simona Halep Roland Garros eliminata, #Simona Halep Wilander , #Roland Garros