Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 08:00
15646 citiri
Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros
Foto: Hepta.ro

Ziare.com va prezinta cele mai importante comentarii aparute in presa internationala dupa calificarea obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Roland Garros.

Iata principalele comentarii:

Tennis Magazine: Cum a sarbatorit Halep calificarea, ceea ce ar trebui sa fie una dintre cele mai satisfacatoare momente din intreaga cariera? S-a intors catre loja echipei sale, s-a bucurat discret si apoi s-a intors catre fileu pentru a o saluta pe Pliskova. Nu a fost o explozie de bucurie, nu a dat din maini, nu a facut nimic exagerat. Imaginea de pe chipul lui Halep ne spune ca a ajuns unde isi dorea, dar ca mai are ceva de facut daca tot a ajuns acolo, sa castige turneul.

Sports Illustrated: Simona Halep a alergat dupa fiecare minge si a aratat miscarea sa exceptionala de pe teren, dar, mai mult decat atat noua sa descoperire: stilul razboinic. Simona a ajuns in finala dupa un meci de lupta si va fi favorita in meciul care ii poate aduce primul Grand Slam si primul loc WTA.

Herald Sun: Antrenorul Darren Cahill a adus-o pe Simona Halep in pragul de a castiga Roland Garros. Daca Halep va castiga sambata, va fi a treia jucatoare care va castiga un Grand Slam si va ajunge pe primul loc sub comanda lui Darren Cahill, dupa Lleyton Hewitt si Andre Agassi.

L'Equipe: Karolina Pliskova a dominat jocul, insa a fost invinsa de metronomul roman. Logica a fost respectata in cele din urma, iar cuceritoarea Simona Halep a ajuns in finala. Ea va avea o a doua sansa, dupa finala pierduta in 2014.

Simona s-a calificat in finala de la Roland Garros dupa o victorie cu 6-4, 3-6, 6-3 in fata Karolinei Pliskova, ocupanta locului 3 in clasamentul WTA.

In marea finala, Simona se va intalni cu letona Jelena Ostapenko, aflata pe pozitia a 47-a WTA.

Va fi prima intalnire a Simonei cu jucatoarea in varsta de 20 de ani.

Marea finala este programata sambata, de la ora 16:00, si va fi transmisa in direct de Ziare.com.

Simona se afla pentru a doua oara in finala de la Roland Garros, dupa cea din 2014, pierduta in fata Mariei Sharapova.

  • Simona Halep are probleme medicale la Roland Garros: Simt dureri, dar nu ma intereseaza
  • Simona Halep urca pe locul 1 in clasamentul WTA Race dupa calificarea in finala Roland Garros
  • Pliskova, declaratie superba despre Simona Halep: As paria tot ce am ca va castiga finala Roland Garros
  • Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Roland Garros: Am avut emotii
  • C.S.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
    Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
    Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
    Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
    Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
    Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
    #Simona Halep Roland Garros, #Simona Halep finala Roland Garros, #Simona Halep Jelena Ostapenko , #Roland Garros