Presa internationala, despre victoria entuziasmanta a Simonei Halep: Ce-a remarcat L'Equipe

Luni, 04 Iunie 2018, ora 14:40
20053 citiri
Presa internationala, despre victoria entuziasmanta a Simonei Halep: Ce-a remarcat L'Equipe
Foto: Twitter/Roland Garros

Simona Halep s-a calificat intr-un mod autoritar, luni dupa-amiaza, in sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Roland Garros, iar publicatiile internationale lauda prestatia reprezentantei noastre.

Cu o victorie in doar 59 de minute, Simona a zdrobit-o pe Elise Mertens, care, inaintea acestei partide, avea un record de 16 victorii si doar o infrangere pe zgura in 2018, remarca cunoscuta publicatie franceza L'Equipe.

In timp ce site-ul oficial al Openului Frantei dezvaluie ca Simona Halep a ajuns pentru a 9-a oara consecutiv in sferturi la un turneu disputat pe zgura!

Dar iata cateva dintre cele mai importante reactii aparute dupa victoria Simonei Halep:

"Halep a fost prea buna pentru Mertens. Ocupanta locului 1 in clasamentul WTA si-a expus tot arsenalul si a ajuns in sferturile Openului Frantei" - Reuters.

"Simona Halep i-a aplicat o corectie lui Elise Mertens si o va intalni pe Kerber sau Garcia in sferturi. Simona si-a zdrobit adversara desi aceasta avea inaintea meciului un record de 16 victorii si doar o infrangere pe zgura in acest an. Numarul 1 WTA a dominat meciul de la inceput si pana la sfarsit" - L'Equipe.

"Simona Halep a invins-o pe Elise Mertens in mai putin de o ora, dupa o partida care a semanat cu cea de la Madrid, unde Simona a invins-o pe Mertens cu 6-3, 6-0" - El Mundo Deportivo.

"Simona a obtinut o victorie entuziasmata pe arena Philippe Chatrier, reusind 16 lovituri castigatoare si 6 breauri" - WTA.

"Cursa Simonei pentru castigarea primului turneu de Grand Slam din cariera continua dupa o victorie in doar 59 de minute in fata lui Elise Mertens. E pentru a 9-a oara consecutiv cand Simona ajunge in sferturile unui turneu disputat pe zgura" - RolandGarros.com.

Vezi:

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Openului Frantei, dupa ce a invins-o in optimile de finala pe favorita numarul 16, Elise Mertens.

6-2, 6-1 a fost scorul partidei care a durat doar 59 de minute.

In sferturi, Simona va da piept, cel mai probabil miercuri, cu invingatoarea "optimii" dintre Angelique Kerber (fav.12) si Caroline Garcia (fav.7).

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Presa internationala Simona halep, #Simona Halep Roland Garros , #Roland Garros