Simona Halep i-a cucerit pe specialistii straini: Poate domina tenisul in cativa ani

Miercuri, 11 Iunie 2014, ora 12:20
3809 citiri
Simona Halep i-a cucerit pe specialistii straini: Poate domina tenisul in cativa ani

Evolutia Simonei Halep la Roland Garros i-a impresionat pe specialistii straini, care sustin ca sportiva din Romania va avea un cuvant tot mai greu in tenisul feminin.

Sean Randall, editorialist la portalul Tennis X merge si mai departe si anunta ca Simona va fi urmatorul nume mare al acestui sport.

"O impresie clara care mi-a ramas dupa Roland Garros este ca Simona Halep va castiga nu unul, ci mai multe turnee de Grand Slam. Cu Serena Williams si Na Li apropiindu-se de 33 de ani, cu Maria care poate fi interesata mai mult de conceperea unor 'mici Marii sau Grigori', cu Victoria Azarenka macinata de accidentri, Simona Halep ar putea domina tenisul in cativa ani.

La numai 22 de ani, ea are ceva din Justine Henin sau din Nikolay Davydenko. Constitutia fizica o face vulnerabila in fata unor jucatoare ca Serena sau Sharapova, dar cred ca va fi o forta pe orice suprafata. Si daca niciuna dintre sportivele din noul val, Sloane Stephens, Genie Bouchard, Garbine Muguruza, Madison Keys etc. nu explodeaza cu adevarat, nu m-ar mira ca romanca sa fie noul numar 1", scrie acesta.

Simona Halep a ajuns pana in finala turneului de la Roland Garros, unde, din pacate, a pierdut in fata Mariei Sharapova.

Romanca a avut insa o evolutie entuziasmanta la Openul francez iar multi specialisti din tenis o deja viitoare castigatoare de Grand Slam.

Halep ocupa in prezent pozitia a treia in clasamentul WTA.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Simona Halep presa internationala, #Halep specialisti tenis, #Simona Halep Roland Garros , #Roland Garros