Taylor Townsend, inaintea meciului cu Simona Halep de la Roland Garros: "Eu sunt favorita"

Joi, 31 Mai 2018, ora 10:40
19637 citiri
Taylor Townsend, inaintea meciului cu Simona Halep de la Roland Garros: "Eu sunt favorita"
Foto: Twitter/Western & Southern Open

Taylor Townsend a prefatat partida pe care o va disputa joi, in turul doi la Roland Garros, cu Simona Halep.

Tenismena americana aflata pe locul 72 in clasamentul WTA e convinsa ca poate produce surpriza si s-o elimine pe reprezentanta noastra.

Mai mult, Taylor Townsend spune ca se considera chiar favorita!

"Am mai fost in situatia in care sa joc imporiva numarului 1 WTA, deci nu cred ca ar fi ceva nou. Va fi un meci grozav pentru mine, o partida din care nu am nimic de pierdut, ci numai de castigat. Nu stiu daca cineva are asteptari de la mine in meciul cu Simona", a spus Townsend intr-un interviu pentru Fanatik.

"Sunt in competitie, joc impotriva ei, nu ma pot discredita in fata nimanui, fie el si numarul 1 mondial! Tenisul este atat de deschis in aceasta perioada, cu fiecare zi lucrurile se schimba si nimeni nu poate baga mana in foc pentru un jucator anume. Iti dau un exemplu: niciodata nu m-as fi gandit ca Venus ar putea fi eliminata in primul tur la Roland Garros! Sau Ostapenko, care anul trecut a jucat senzational nu doar in finala, ci de-a lungul celor 2 saptamani si acum e out! Mereu sunt surprize, asa ca, pentru mine, eu sunt favorita si asa trebuie sa gandesc mereu", a mai adaugat aceasta.

Vezi si:

Simona Halep si Taylor Townsend s-au mai intalnit o singura data pana in prezent, anul trecut, la Cincinnati, cand tenismena noastra s-a impus usor, in doua seturi, scor 6-4, 6-1.

Taylor Townsend are 22 de ani si a fost cea mai buna jucatoare a lumii la junioare in 2012. N-a reusit insa, pana in prezent, sa castige niciun turneu WTA.

Jucatoarea nascuta la Chicago s-a aflat in centrul atentiei in 2012 si dupa ce Forul American de Tenis (USTA) i-a retras sprijinul pe motiv ca era supraponderala.

In primul tur la Roland Garros 2018, Taylor Townsend a invins-o in doua seturi pe frantuzoaica Myrtille Georges, scor 6-4, 6-2.

Partida dintre Simona Halep si Taylor Townsend se va disputa joi, in jurul orei 16:00.

Ziare.com transmite in direct toate partidele tenismenelor romane de la Roland Garros 2018.

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Simona Halep Taylor Townsend, #Simona Halep Roland Garros , #Roland Garros