Virginia Ruzici pariaza pe Simona Halep: Ne va surprinde, e visul ei!

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 17:49
3806 citiri
Virginia Ruzici pariaza pe Simona Halep: Ne va surprinde, e visul ei!
Foto: Gazeta Sporturilor

Virginia Ruzici, singura sportiva din Romania care s-a impus la Roland Garros, pariaza pe Simona Halep in finala Openului francez de sambata.

Ruzici, care o manageriaza de ceva timp pe Simona, spune ca aceasta viseaza de mica sa se impuna pe zgura de la Paris si va face cel mai bun meci al ei in ultimul act din capitala Frantei.

"Este impresionanta Simona. De la inceputul turneului a putut gestiona bine o anumita nervozitate, pentru ca isi doreste atat de mult sa castige acest turneu, este visul ei. Si a ajuns, iata, in finala castigand fiecare meci in doua seturi. Au trecut multi ani, dar stiam ca intr-o zi o alta romanca avea sa ajunga in finala la Roland Garros.

Castigarea Roland Garros, pentru noi romanii, este cel mai important lucru intr-o cariera pentru ca am crescut pe zgura. Si, desi Simona joaca foarte bine si pe celelalte suprafete, binenteles ca zgura este suprafata ei predilecta si acesta este turneul pe care si-l doreste in primul rand", a spus Ruzici la DolceSport.

Fosta mare jucatoare de tenis a anticipat si cum se vor desfasura ostilitatile in finala de sambata.

"Cred ca finala pierduta de la Madrid ii va folosi Simonei. Cred ca si-a dat seama ca este foarte aproape, i-a luat atunci primul set Sharapovei. Este bine ca a avut ocazia s-o intalneasca intr-un turneu important. Sunt convinsa ca sambata va fi mai proaspata si va da totul.

Probabil este un avantaj pentru Sharapova pe hartie, dar Simona va juca cel mai bun tenis al ei si ne va surprinde", a mai spus Virginia Ruzici, care a avut si cateva sfaturi pentru Halep:

"Sa-si dea drumul la brate, sa fie agresiva si binenteles sa joace complet eliberata."

Virginia Ruzici, luata la intrebari de New York Times: Ce spune despre Simona Halep si Romania

Finala feminina de la Roland Garros, dintre Simona Halep si Maria Sharapova, e programata sambata, cu incepere la ora 16:00, in direct pe Eurosport (la TV) si Ziare.com.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep Virginia Ruzici, #Halep Ruzici Roland Garros, #Simona Halep finala Roland Garros , #Roland Garros