World Tennis Magazine, despre sansele Simonei Halep la Roland Garros: Surprize si dezamagiri

Marti, 23 Mai 2017, ora 17:00
11795 citiri
World Tennis Magazine, despre sansele Simonei Halep la Roland Garros: Surprize si dezamagiri
Foto: Simona Halep Facebook

Editia 2017 a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, se anunta mai disputata ca oricand.

Fara Serena Williams, insarcinata, si Maria Sharapova, care n-a primit wildcard, publicatia World Tennis Magazine face o analiza a sanselor pe care le au principalele candidate la castigarea Openului Francez in acest an.

La favorite, Simona e trecuta in fruntea listei, insa concurenta se anunta apriga.

"Angelique Kerber e clasata pe locul 1 in clasamentul WTA si porneste ca favorita numarul 1. Totusi, Kerber n-a mai castigat un trofeu din vara anului trecut. De asemenea, campioana de anul trecut, Garbine Muguruza, n-a mai castigat un turneu tocmai de atunci si, la fel ca Kerber, nu pare intr-o forma buna", noteaza sursa citata.

De asemenea, a doua favorita la castigarea turneului, cehoaica Karolina Pliskova, n-a impresionat in ultima perioada: "A spus ca nu se simte bine pe zgura si trebuie s-o credem".

In schimb, Simona Halep a impresionat la cele trei turnee pe zgura la care a luat parte si porneste ca favorita: "Ar putea castiga primul ei turneu de Grand Slam din cariera. In trecut, cand se afla pe locul 2 in ierarhia WTA, Simona a avut probleme din cauza presiunii la multe turnee majore, dar anul acesta a jucat mult mai relaxat si s-a impus la Madrid.".

Alte tenismene cu sanse la Paris, in opinia sursei citate: Dominika Cibulkova, Svetlana Kuznetsova, Elina Svitolina si Elena Vesnina. La capitolul surprize ar putea sa ne asteptam la ceva din partea Anastasiei Pavlyuchenkova si Anastasijei Sevastova.

Roland Garros 2017 se va desfasura in perioada 28 mai - 11 iunie.

Simona Halep porneste din postura de favorita numarul 3 la castigarea turneului francez, iar pe tabloul principal Romania le va mai avea pe Irina Begu, Sorana Cirstea si Monica Niculescu.

Toate jocurile reprezentantelor noastre la Roland Garros vor fi transmise in direct de site-ul Ziare.com.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Simona Halep Roland Garros, #Roland Garros 2017 , #Roland Garros
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"World Tennis Magazine, despre sansele Simonei Halep la Roland