Analiza dura pentru Simona Halep: Nu-si va aminti nimeni de ea!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 19 Martie 2015, ora 14:02
11992 citiri
Analiza dura pentru Simona Halep: Nu-si va aminti nimeni de ea!
Foto: Tennis TV

Simona Halep a avut, in 2014, cel mai bun sezon din cariera si se pregateste acum pentru un duel de foc cu Serena Williams la Indian Wells, insa o fosta castigatoare de Grand Slam nu crede ca romanca va avea un impact deosebit in tenisul mondial.

Cehoaica Jana Novotna, campioana de la Wimbledon, din 1998, este de parere ca doar Serena si Maria Sharapova sunt jucatoarele aflate in activitate care vor ramane in istoria acestui sport.

Pe Simona o plaseaza la "si altele", desi admite ca sportiva noastra ar putea castiga unul sau mai multe turnee de Grand Slam in decursul carierei.

"Halep o sa fie intotdeauna buna, intotdeauna constanta si chiar ar putea castiga turnee de Grand Slam, insa va fi una dintre jucatoarele - si nu spun asta intr-un sens negativ - de care nu-si va mai aminti nimeni. O sportiva buna, solida, constanta, dar nu wow!

Daca stai sa te gandesti, sunt foarte putini jucatori de care ne amintim, cu toate ca am avut atat de multi sportivi foarte buni.

Ca sa ramai in memoria oamenilor trebuie sa fii wow in toate privintele, iar Serena este in aceasta categorie. Si Sharapova este acolo, desi nu a castigat la fel de multe turnee de Grand Slam. Dar oriunde apare este pe prima pagina, are succes si e profesionista. Sa combini asta cu abilitatea de a ramane cu picioarele pe pamant... nu putini sunt cei care reusesc asta", a declarat Novotna in presa araba.

Jana Novotna, in varsta de 47 de ani, este o fosta jucatoare de tenis din Cehia. Ea are in palmares un titlu la Wimbledon, finala la Australian Open si semifinale la Roland Garros si US Open.

La dublu, Novotna are 12 titluri de Grand Slam - doua la Melbourne, cate trei la Paris si New York si patru la Londra.

Simona Halep, despre meciul cu Serena Williams: Pot sa castig!

Simona Halep are 23 de ani si se afla momentan pe locul 3 in clasamentul WTA.

In decursul carierei, romanca a jucat o finala de Grand Slam, la Roland Garros, si o semifinala la Wimbledon, plus ultimul act de la ultima editie a Turneului Campioanelor.

Cele mai mari succese de pana acum pentru Halep sunt turneele de categorie Premier 5 de la Doha, in 2014, si Dubai, anul acesta.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Simona are sansa de a-si imbunatati palmaresul in aceste zile, ea urmand a evolua impotriva Serenei Williams in semifinalele de la Indian Wells.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in semifinale la Indian Wells

Meciul va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Simona Halep cariera, #Jana Novotna Simona Halep, #Halep Serena Williams Indian Wells, #Serena Williams Halep Indian Wells , #Serena Williams