Ce spune Simona Halep despre meciul cu Serena Williams din sferturile US Open

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 07:59
26287 citiri
Ce spune Simona Halep despre meciul cu Serena Williams din sferturile US Open
Foto: Hepta.ro

Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala ale US Open, acolo undeo va intalni pe Serena Williams. Romanca a vorbit despre meciul cu numarul 1 mondial.

In interviul de dupa intalnirea cu Carla Suarez Navarro, Simona a fost intrebata care sunt cea mai mare provocare mentala si cea mai mare provocare fizica, in meciul contra Serenei Williams.

"Provocarea mentala nu cred ca trebuie sa fie intr-atat de importanta, pentru ca este cea mai buna jucatoare din lume. Nu trebuie sa-mi fie teama sau sa am emotii, deoarece nu am nimic de pierdut. Este doar o uriasa provocare pentru mine. Doar voi incerca sa-mi fac jocul.

Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt, dar nu se stie niciodata. Loveste cu multa putere, astfel incat trebuie sa ma recuperez, sa fiu apta 100 la suta turul urmator si sa dau tot ce pot", a spus Halep, citata de site-ul US Open.

Romanca a fost intrebata apoi daca isi aminteste cand a vazut-o prima oara jucand pe Serena Williams. "In urma cu mult timp, eram un copil. In acel moment poate ca visam sa joc vreodata impotriva ei, pentru ca eram un copil si nu stiam ca voi urca atat de mult", a raspuns jucatoarea nascuta in Constanta.

"Asa cum am spus de multe ori, am invatat multe de la ea. (...) Este ambitioasa. Da totul pentru a castiga toate meciurile. Se concentreaza si nu renunta", a mai spus Halep, adaugand ca a admirat-o mult pe Serena.

"Sa joc cu ea in sferturi va fi o mare provocare si trebuie doar sa-mi fac jocul, sa fiu agresiva, pentru altfel nu am nicio sansa", a completat Halep.

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 8 ori, prima oara la Wimbledon in 2011, iar Simona a castigat o singura data, in 2014, in grupa la Turneul Campioanelor.

Citeste si care a fost reactia Simonei dupa partida cu Carla Suarez Navarro

Meciul dintre Simona Halep si Serena Williams va avea loc miercuri seara, in direct pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Simona Halep Serena Williams US Open, #declaratie Simona Serena, #Halep Serena sferturi US Open , #Serena Williams