Scenarii incredibile privind retragerea Serenei Williams de la Indian Wells

Duminica, 22 Martie 2015, ora 10:30
25903 citiri
Scenarii incredibile privind retragerea Serenei Williams de la Indian Wells
Foto: Eurosport

Doua scenarii incredibile sunt discutate in randul iubitorilor de tenis dupa retragerea Serenei Williams inaintea semifinalei cu Simona Halep de la Indian Wells, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari.

Sambata dimineata in Romania, cu putine minute inainte de startul semifinalei, Serena a anuntat surprinzator ca abandoneaza din cauza unor probleme la genunchiul drept, pe care le-ar fi avut de doua zile.

Totusi, acele probleme n-au impiedicat-o s-o invinga clar in sferturi pe elvetianca Timea Bacsinszky, una dintre cele mai in forma tenismene din acest an. Din acest motiv, mai multi iubitori ai tenisului, dar si specialisti, au ajuns la doua scenarii privind abandonul tenismenei americance.

A vrut sa se razbune

Cel mai intalnit scenariu e cel al unei razbunari a Serenei pentru episodul din 2001. Atunci, sora ei, Venus, s-a retras inaintea semifinalei cu ea, iar, in semn de protest, spectatorii au huiduit-o copios pe toata durata finalei.

In semn de protest, Serena n-a mai participat la Indian Wells timp de 14 ani. La inceputul acestui an, jucatoarea clasata pe locul 1 in ierarhia WTA a anuntat surprinzator ca i-a trecut supararea si ca va reveni la competitia din California.

"E evident ca avem parte de o razbunare" sau "Asta a fost planul ei de la inceput" sunt doar cateva din comentariile de pe Twitter.

*captura Twitter

Coincidenta stranie in cazul retragerii Serenei Williams

A vrut astfel sa-i multumeasca Simonei

Cel de-al doilea scenariu aparut e cu atat mai incredibil. Unele persoane vorbesc despre un favor intors Simonei pentru fair play-ul de care a dat dovada la Turneul Campioanelor desfasurat anul trecut in Singapore.

Atunci, Simona si-a aparat corect sansele in meciul din grupe cu Ana Ivanovici, desi era deja calificata si avea ocazia sa scape de cea mai periculoasa adversara.

Tenismena noastra a castigat insa un set cu Ivanovici, iar Serena s-a calificat in semifinale. Mai apoi, Simona si jucatoarea americanca s-au intalnit in finala, iar aceasta din urma s-a impus fara drept de apel.

Simona Halep, reactie superba dupa retragerea Serenei Williams

Fie ca a recurs la unul dintre scenariile de la mai sus, fie ca accidentarea chiar exista, ceea ce conteaza pentru noi e ca Simona Halep se afla in ultimul act la Indian Wells.

Finala dintre Simona Halep si Jelena Jankovici (fav.18) e programata duminica seara, incepand cu ora 20, in direct pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Serena Williams scenarii retragere, #Serena Williams abandon Indian Wells , #Serena Williams