10 intrebari neasteptate pentru Simona Halep: Iata raspunsurile romancei

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 19:30
7580 citiri
10 intrebari neasteptate pentru Simona Halep: Iata raspunsurile romancei
Foto: Instagram/ Simona Halep

Simona Halep a discutat cu zece dintre fanii sai, care i-au adresat o serie de intrebari neasteptate.

Sustinatorii numarului 2 WTA au avut sansa de discuta cu aceasta prin intermediul EuroSport Romania, iar intrebarile lor au fost dintre cele mai diverse.

Iata cum a decurs discutia dintre Simona si fani:

1. Cum comentezi faptul ca pe site-ul WTA ai devenit, pentru al doilea an consecutiv, cea mai populara jucatoare de tenis din circuit si ca te afli in finala pentru cea mai buna lovitura a anului?

Simona Halep: Sunt surprinsa, nu ma asteptam. Imi face placere si multumesc fanilor care au votat pentru mine.

Reactia Simonei Halep dupa premiul primit din partea WTA

2. Ce-ti doresti pentru anul care vine? Ce rol joaca fanii in viata ta si care crezi ca va fi atu-ul tau in urmatorul sezon?

Simona Halep: Imi doresc sa continui sa progresez si bineinteles sa castig turnee importante. Sustinerea fanilor este bine venita, ma ajuta mult. Atu-ul meu este capacitatea mea de a lupta si a nu ceda.

Simona Halep face o declaratie superba la adresa Romaniei

3. In ce consta dieta ta in timpul sezonului? Cate mese ai pe zi si ce anume mananci?

Simona Halep: Nu am o dieta. Mananc tot ce imi place, dar lejer, de citeva ori pe zi in functie de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata si inghetata.

4. Ce calitati consideri ca trebuie sa aiba cineva pentru a practica tenisul si cum te-ai caracteriza intr-un singur cuvant?

Simona Halep: Trebuie sa-ti placa sa alergi si sa stai mult pe teren. E capital sa ai un ochi bun si reactie rapida. Cred ca sunt o perfectionista.

5. Ce te motiveaza sa treci peste momentele grele dintr-un meci?

Simona Halep: Nu-mi place sa pierd, deci refuz infrangerea si lupt din greu pana la capat. Asa am iesit din multe momente dificile.

6. Care sunt obiectivele tale pentru noul sezon?

Simona Halep: Imi doresc sa progresez in toate aspectele jocului meu. Sa ma mentin in primele 3 din lume, iar castigarea unui turneu de Grand Slam ar fi un vis implinit.

7. Ce faci intr-o zi in care ai meci? Cum te pregatesti? Ai superstitii?

Simona Halep: Nu am superstitii, poate unele obiceiuri care se repeta. In ziua meciului nu vorbesc prea mult ca sa raman concentrata la meci, iar pregatirea contine... incalzire, antrenament de 1 ora, streching si meniu lejer.

Simona Halep, despre cum a fost tratata de multi romani: M-a deranjat foarte multe luni ce-am trait. A fost foarte nasol!

8. Care a fost cel mai greu moment al tau din cariera?

Simona Halep: Momentele cele mai dificile sunt cauzate de accidentari sau infrangeri dureroase in turneele importante.

9. Care crezi ca va fi primul tau Grand Slam castigat?

Simona Halep: Nu am cum sa stiu... Sper sa am aceasta oportunitate cat de repede posibil, dar am timp... Pennetta a castigat US Open la 32 ani!

10. Vei juca cu Cehia la FED Cup?

Simona Halep: Da, voi juca! Astept cu nerabdare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Simona Halep intrebari fani, #Simona Halep discutie fani, #Simona Halep intrebari raspunsuri , #stiri Simona Halep