Avancronica finalei de la Indian Wells: Simona Halep - Jelena Jankovici

Duminica, 22 Martie 2015, ora 09:00
10977 citiri
Avancronica finalei de la Indian Wells: Simona Halep - Jelena Jankovici
Foto: ziuaveche.ro

Simona Halep si Jelena Jankovici vor disputa finala de la Indian Wells, duminica de la ora 20, o partida care va fi transmisa in direct de Ziare.com.

Cele doua au ajuns in finala puternicului turneu WTA dotat cu premii in valoare de 5.381.235 de dolari, dupa ce in careul de asi au trecut de Serena Williams si Sabine Lisicki.

Halep a profitat de neprezentarea locului 1 WTA, care a acuzat o accidentare la genunchiul drept, in timp ce jucatoarea din Serbia (locul 21 WTA si fosta lidera mondiala) a dispus de Sabine Lisicki din Germania cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1.

In duelurile directe, Simona conduce cu 3-1, singura victorie pentru Jankovici venind in 2010 la US Open, Halep impunandu-se apoi in urmatoarele trei jocuri, ultimul fiind la Openul Australiei (6-4, 2-6, 6-0), in optimile de finala din 2014.

"Simona este o alta adversara dificila. Este o jucatoare foarte puternica. Sunt pregatita si nerabdatoare sa joc impotriva Simonei. Au fost doua saptamani extraordinare pentru mine si nu puteam cere mai mult. Voi da tot ceea ce am mai bun pentru a castiga al doilea meu trofeu aici, la Indian Wells", declara Jankovici la conferinta de presa oficiala, inaintea partidei.

De cealalta parte, Simona Halep spunea despre adversara sa de duminica: "Este o jucatoare foarte buna, un adversar dificil. Am jucat multe meciuri impotrva ei si fiecare a fost cu adevarat dificil. Stiu ca trebuie sa alerg mult, sa lovesc puternic si sa fiu agresiva. Va trebui sa fiu concentrata pentru fiecare minge deoarece ea va lupta pana la final. Dar ma simt pregatita sa joc impotrva ei, pot castiga, chiar daca ma astept la un meci dificil", puncta sportiva de 23 de ani, nascuta la Constanta.

Iata parcursul complet al Simonei Halep la Indian Wells: 2-6, 6-1, 6-2 cu Daria Gavrilova, 6-1, 3-6, 6-1 cu Varvara Lepchenko, 6-4, 6-4 cu Karolina Pliskova si 5-7, 6-1, 6-1 cu Carla Suarez Navarro.

Jelena Jankovici a trebuit sa treaca de urmatoarele adversare: 6-7, 6-0, 6-4 cu Laureen Davis, 5-7, 6-4, 6-3 cu Madison Keys, 6-3, 3-6, 6-3 cu Belinda Bencic, 6-1, 4-1 (si apoi abandon) cu Lidia Tsurenko si 3-6, 6-3, 6-1 cu Sabine Lisicki in semifinale.

Finala va fi in direct pe Ziare.com, incepand cu ora 20, urmand sa fie televizata pe DolceSport.

D.A.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#avancronica meci halep jankovici, #halep versus jankovici, #finala indian wells halep jankovici , #stiri Simona Halep