Ce masina va conduce Simona Halep in perioada urmatoare

Marti, 11 Iulie 2017, ora 15:01
5753 citiri
Ce masina va conduce Simona Halep in perioada urmatoare
Foto: Mercedes Romania

Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017, conform parteneriatului semnat cu Mercedes-Benz Romania.

Parteneriatul a debutat in primavara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe.

Pe durata colaborarii de durata cu Mercedes-Benz Romania, vedeta tenisului romanesc feminin va avea la dispozitie o suita de modele Mercedes-AMG, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Simona Halep reprezinta un exemplu de pasiune pentru performanta si excelenta sportiva si suntem mandri sa facem echipa cu ea in anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atat Simona, cat si Mercedes-Benz Romania au acelasi tel - sa fim The Best, iar asta face acest parteneriat sa fie unul autentic si o potrivire perfecta pentru ambele parti", a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.

"Sunt foarte incantata de acest parteneriat si ma bucur sa am parte de sustinerea Mercedes-Benz Romania in acest an important, atat pentru mine, cat si pentru Mercedes-AMG. Imi doresc ca aniversarea a jumatate de secol de existenta AMG sa fie una memorabila si, continuand traditia sportiva a grupului, sa realizam cat mai multe performante impreuna", a declarat Simona Halep.

Parteneriatul marcheaza aniversarea a 50 de ani de excelenta si performante sportive specifice Mercedes-AMG.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Simona Halep Mercedes Benz, #Mercedes Benz AMG S63 , #stiri Simona Halep