Darren Cahill face un anunt important pentru viitorul Simonei Halep

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 26 August 2015, ora 11:23
12196 citiri
Darren Cahill face un anunt important pentru viitorul Simonei Halep
Foto: Twitter/ TennisNow

Darren Cahill, antrenorul alaturi de care Simona Halep a lucrat in cea mai mare parte a acestui an, a facut un anunt important pentru viitorul sportivei noastre.

Tehnicianul australian colaboreaza cu Simona prin intermediului programului Adidas Player Development, prin care producatorul de echipament sportiv incearca sa isi ajute cei mai buni tenismeni sa isi maximizeze rezultatele la turneele importante.

Astfel, chiar daca nu a semnat un contract cu Darren Cahill, Halep a beneficat de mai multe sedinte de pregatire cu acesta si chiar de sfaturi tactice in timpul meciurilor, ultimul episod de acest tip avand loc chiar in finala de la Cincinnati cu Serena Williams.

In aceasta saptamana, australianul a anuntat ca Adidas a decis sa opreasca programul Player Development la sfarsitul acestui an.

"Din pacate, programul nu va mai continua dupa data de 31 decembrie 2015. A fost o placere pentru mine sa lucrez cu atat de multi sportivi talentati si dedicati in ultimii sapte ani", a transmis Cahill.

Sansa mare pentru Halep

Anuntul australianului, care vine intr-un moment in care acesta parea ca se intelege perfect cu Simona si ca o ajuta foarte mult pe aceasta, poate reprezenta o sansa uriasa pentru sportiva din Romania.

Halep a avut ocazia de a se convinge ca Darren Cahill este un antrenor care o poate ajuta sa progreseze foarte mult, insa pana acum niciunul dintre ei nu a lasat impresia ca vor o colaborare exclusiva.

Antrenorul de la Antipozi nu dorea sa renunte la programul Player Development, care ii permitea sa ramana aproape de jucatori, dar si sa isi exercite noul job, acela de comentator de tenis, iar Halep parea multumita sa-l aiba alaturi la turneele majore.

Acum insa situatia se schimba, iar daca Simona isi doreste sa lucreze alaturi de Cahill si in 2016 trebuie sa ii ofere un contract care sa il multumeasca pe acesta. Iar cum el a declarat de mai multe ori ca este incantat de postura de comentator, va fi foarte greu de convins.

"Devoratoarea de antrenori" Simona Halep, imblanzita de Darren Cahill: L-am ascultat

Halep ar avea doua optiuni. Prima ar fi sa ii ofere o intelegere foarte avantajoasa din punct de vedere financiar, undeva in jurul a un milion de euro pe an, si sa-l aiba antrenor full-time. A doua ar fi sa ii propuna o intelegere oarecum similara cu ce face acesta in prezent, Cahill urmand a deveni consultantul Simonei, pe care ar antrena-o doar la turneele importante, el pastrandu-si si postul de la televiziunea americana ESPN.

Exista, desigur, si posibilitatea ca Simona sa renunte complet la Cahill si sa isi angajeze un nou antrenor, asa cum a facut anul trecut, atunci cand l-a concediat pe belgianul Wim Fissette.

In aceasta perioada, Simona Halep se afla in Statele Unite, acolo unde se pregateste alaturi de Cahill pentru US Open.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Darren Cahill Halep antrenor, #Halep antrenor Darren Cahill, #Halep Darren Cahill contract , #stiri Simona Halep