Darren Cahill pregateste o schimbare majora pentru Simona Halep

Joi, 11 Februarie 2016, ora 19:00
6919 citiri
Darren Cahill pregateste o schimbare majora pentru Simona Halep
Foto: fedcup.com

Antrenorul australian Darren Cahill ii pregateste Simonei Halep o schimbare majora, dupa ce cei doi se vor reuni cu ocazia turneului de la Indian Wells, din luna martie.

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a vorbit despre schimbarea pe care Cahill vrea sa o faca in jocul sportivei.

"Darren este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din lume si incearca sa o impinga pe Simona spre un tenis mai ofensiv, pentru ca ea este capabila sa evolueze foarte bine. Numai ca atunci cand este sub presiune sau simte o nervozitate, ea intra in ritmul ei obisnuit, acela de a juca agresiv din spatele terenului.

Dar ea este capabila sa faca scurte, sa vina la fileu. Este nevoie doar de putin timp pentru a consolida aceste tactici ale lui Darren", a spus Virginia Ruzici pentru Digi Sport.

Ruzici a comentat apoi si problemele cu care Simona s-a confruntat in startul acestui an.

"Inceputul anului a fost mai dificil pentru Simona, pentru ca avut mai multe probleme de sanatate, dar acum poate fi un nou inceput. Ea avea nevoie de niste meciuri putin mai dificile, de trei seturi, asa cum au fost cele de la Fed Cup.

Pentru ea conteaza sa fie cat mai mult pe teren, in cat mai multe meciuri, si sa isi recastige increderea in fortele ei. Sunt convinsa ca va fi un an interesant, cu multe performante si Simona va ramane sus in clasament", a adaugat managerul sportivei.

C.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Simona Halep Darren Cahill, #schimbare Cahill Simona Halep , #stiri Simona Halep