Erik Gudris face o predictie de zile mari despre Simona Halep - Interviu

Luni, 25 Mai 2015, ora 07:03
13301 citiri
Erik Gudris face o predictie de zile mari despre Simona Halep - Interviu
Foto: fedcup.com

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros, depasind-o pe Evgenia Rodina in primul tur, si este considerata principala favorita la castigarea turneului de Grand Slam din capitala Frantei.

Dupa debutul Simonei Halep, Ziare.com a stat de vorba cu unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de tenis din SUA, Erik Gudris, de la publicatia Tennis Now.

Acesta a afirmat ca o vede pe Simona Halep drept castigatoarea acestei editii a Roland Garros, intrucat a acumulat deja experienta pentru a trece de jucatoare precum Sharapova sau Serena Williams.

Iata interviul acordat Ziare.com de Erik Gudris:

Care e cel mai mare pericol de pe partea de tablou a Simonei Halep?

Simona a avut parte de o tragere foarte favorabila pentru prima saptamana. Chiar si asa, sunt cateva jucatoare care o pot pune la incercare. Frantuzoaica Alize Cornet a invins-o pe Halep la Madrid, iar cu sprijinul fanilor poate deveni un nou adversar dificil. Altfel, chiar daca pe aceasta parte de tablou se mai afla Ana Ivanovici si Agnieszka Radwanska, ambele s-au chinuit in acest sezon, asa ca ma astept ca Simona sa mearga mai departe.

Cat de departe poate ajunge?

Simona a aratat anul trecut ca are tot ce ii trebuie pentru a ajunge in finala si nu ar fi o mare surpriza sa o vedem din nou in ultimul act al competitiei.

Crezi ca ar putea fi sub presiune deoarece anul trecut a jucat finala?

Este posibil si asta, dar eu simt ca Simona nu simte prea multa presiune deoarece ea priveste inainte, nu pare ca se gandeste la ce a fost anul trecut.

La ce sa ne asteptam de la Sharapova si Serena Williams? Anul trecut au avut rezultate diametral opuse la Roland Garros.

Sharapova s-a chinuit la inceputul sezonului pe zgura, dar apoi a castigat la Roma. Jocul sau este acum bine potrivit cu aceasta suprafata. Are si ea o sansa sa ajunga in finala sau sa castige trofeul.

In ceea ce o priveste pe Serena, niciodata nu poti s-o excluzi din calcule, nici macar in momentele in care nu joaca la cel mai bun nivel. A avut o accidentare, dar acum spune ca se simte bine. Cu siguranta nu joaca cu la fel de multa presiune precum anul trecut. Eu nu sunt insa sigur ca poate castiga turneul, dar o vad in semifinale.

Pana la urma, cine crezi ca va castiga turneul?

Bazandu-ma pe performanta ei de anul trecut din finala cu Sharapova si din meciul de la Miami cu Serena Williams din aceasta primavara, cred ca Simona Halep este gata sa treaca la nivelul urmator. Are jocul necesar, dar mai mult are dorinta de a juca la cel mai inalt nivel. Eu cred ca ea va castiga Roland Garros.

Anul trecut am avut cateva surprize foarte mari in primele tururi. Care sunt jucatoarele care ar putea fi eliminate rapid in acest an?

As spune Ana Ivanovici si Agnieszka Radwanska, din moment ce ambele au avut probleme in acest sezon. Eugenie Bouchard a suferit de asemenea cateva infrangeri si ar putea simti presiunea semifinalei disputate anul trecut la Paris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Simona Halep Roland Garros, #Simona Halep Erik Gudris , #stiri Simona Halep