Ilie Nastase, despre victoria superba a Simonei Halep de la Madrid - Interviu

Luni, 09 Mai 2016, ora 15:00
15450 citiri
Ilie Nastase, despre victoria superba a Simonei Halep de la Madrid - Interviu
Foto: Hepta.ro

Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a vorbit despre succesul superb pe care Simona Halep l-a inregistrat in cadrul turneului de la Madrid, dotat cu premii in valoare de 4.7 milioane de dolari.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Ilie Nastase a afirmat ca acest succes este foarte important pentru Simona intrucat ii va aduce un plus de incredere inaintea turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Totusi, Ilie Nastase s-a ferit sa spuna daca a observat o schimbare majora in jocul Simonei, mentionand ca adversarele pe care le-a intalnit nu au fost din top 10.

Reactia Simonei Halep dupa victoria din finala de la Madrid - ce mesaj i-a transmis lui Tiriac

Iata interviul acordat Ziare.com de Ilie Nastase:

Cat de important este acest succes pentru Simona, dupa un inceput de an nu tocmai bun?

Sigur, in tenis nu ne putem planifica forma, sa jucam bine atunci cand ne dorim, dar pentru Simona este foarte important acest succes pentru ca ii da incredere, tinand cont ca suntem cu doua-trei saptamani inaintea turneului de la Roland Garros.

De ce credeti ca joaca mai bine cand nu resimte presiunea punctelor? Dvs. aveati aceasta presiune cand jucati?

Nu stiu daca putem spune ca a jucat bine pentru ca nu a avut puncte de aparat. Poate ca asa s-a nimerit, sa castige intr-un turneu la care nu avea puncte. Si pe vremea mea era greu, mergeai la un turneu pe care l-ai castigat si trebuia sa-ti aperi titlul, toata lumea era cu ochii pe tine. Conteaza si asta.

Ati sesizat vreo schimbare in jocul Simonei la Madrid?

Este destul de dificil de spus, chiar nu pot sa-mi dau seama, pentru ca nu prea a intalnit jucatoare din top 10. A jucat cu Cibulkova in finala, deci chiar nu stiu ce sa zic. Trebuie sa o vedem si in fata unei jucatoare de top 10 ca sa putem sa ne dam seama exact daca a schimbat ceva in joc.

Va fi edificator turneul de la Roma?

Am inteles ca va avea adversare mult mai bune pe tablou, dar pana la urma nu putem spune ca va fi edificator. Eu unul, pe vremea mea, nici nu jucam turneul de la Roma, refuzam sa merg acolo, pentru ca doream sa ma antrenez. Daca ea a decis sa mearga sa joace la Roma, stie mai bine. Roland Garros este cel mai important acum.

Am vazut si la Madrid multe reactii nervoase din partea Simonei. Pot avea si o parte pozitiva?

Numai ea stie daca sunt bune, dar daca le face inseamna ca au si ele rolul lor, ca o ajuta intr-un fel.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Simona Halep Madrid, #Ilie Nastase Simona Halep Madrid , #stiri Simona Halep