Meciul Simonei Halep de la Roland Garros, in pericol sa fie amanat: Ce masura a luat reprezentanta noastra

Marti, 30 Mai 2017, ora 14:00
25525 citiri
Meciul Simonei Halep de la Roland Garros, in pericol sa fie amanat: Ce masura a luat reprezentanta noastra
Foto: Simona Halep Facebook

Partida pe care Simona Halep o va disputa cu Jana Cepelova in primul tur la Roland Garros, programata marti seara, risca sa fie amanata.

Programul incarcat de pe arena centrala, Philippe-Chatrier, dar si vremea, existand posibilitatea sa ploua, au determinat-o pe Simona sa-si regandeasca pregatirea pentru partida cu jucatoarea din Cehia.

Dupa ce organizatorii Openului Frantei au stabilit ca intalnirea dintre Alexander Zverev si Fernando Verdasco, intrerupta luni seara in setul II, sa continue marti pe arena centrala, Simona s-a conformat si marti dimineata a iesit sa efectueze un antrenament, desi luni stabilise sa nu mai iasa pe teren in ziua partidei.

"Simona, impreuna cu stafful sau, au hotarat sa mai aiba o sesiune de antrenament inaintea partidei de pe Chatrier si prin prisma faptului ca sunt sanse mari ca meciul sa nu se joace, in intregimea sa, in aceasta seara, din cauza programului incarcat al zilei de pe arena principala de la Roland Garros", noteaza cotidianul Fanatik.

Partida dintre Simona Halep si Jana Cepelova e ultima programata pe arena centrala, dupa:

Johanna Konta - Su-Wei Hsieh

Alexander Zverev - Fernando Verdasco (continua de la 4-6, 6-3)

Andy Murray - Andrey Kuznetsov

Jo-Wilfried Tsonga - Renzo Olivo.

La ora redactarii acestei stiri, prima partida a zilei, dintre Johanna Konta si Su-Wei Hsieh (scor 6-1, 6-7, 2-2), se afla in setul III si a atins deja doua ore de la startul jocului.

In plus, la Roland Garros, partidele din turneul masculin se joaca dupa sistemul 3 din 5.

Meciurile de la Roland Garros se disputa pana la lasarea intunericului, nexistand nocturna. De asemenea, niciun teren din cadrul complexului de la Paris nu beneficiaza de acoperis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Simona Halep meci amanat, #Simona Halep Roland Garros , #stiri Simona Halep