Oficialii Roland Garros, dupa victoria Simonei Halep: Iata adevarata poveste a meciului

Marti, 27 Mai 2014, ora 21:09
7087 citiri
Oficialii Roland Garros, dupa victoria Simonei Halep: Iata adevarata poveste a meciului
Foto: Roland Garros

Simona Halep a avut un start fulminant in turneul de la Roland Garros, printr-o victorie categorica in fata rusoaicei Alisa Kleybanova, scor 6-0, 6-2.

Oficialii de la Roland Garros i-au dedicat lui Halep un articol elogios pe site-ul competitiei, in care este prezentata ceea ce organizatorii numesc "adevarata poveste a meciului".

"Uneori trebuie sa privesti in spatele scorului si a unor fapte de statistica pentru a afla adevarata poveste. Pe terenul Philippe Chatrier, favorita numarul 4, Simona Halep, a spulberat-o pe ocupanta locului 87, Alisa Kleybanova, 6-0, 6-2 in 55 de minute. S-ar parea ca nu sunt multe de spus despre acest meci. Cat de mult puteti gresi?", se arata pe site-ul oficial al Roland Garros.

Autorul articolului remarca modul in care jocul Simonei s-a imbunatatit, prin consistenta si clasa.

"Kleybanova isi dorea cu siguranta mai mult decat o prezenta in turul intai, mai ales ca venea dupa o victorie in fata numarului 6, Petra Kvitova, la Stuttgart, luna trecuta. Totusi, ea a descoperit ca jocul lui Halep s-a imbunatatit considerabil. Este perfect ridicol sa te gandesti ca Halep nu are cum sa piarda in fata unei jucatoare din aceasta zona a clasamentului. E adevarat, erorile nefortate ale Kleybanovei au fost dezastruoase (32 pana la finalul meciului). [...] Simplicitatea si clasa loviturilor lui Halep au facut ca victoria sa para ceva foarte normal", mai scrie sursa citata.

In incheiere, oficialii de la Roland Garros sunt convinsi ca Halep si Kleybanova vor avea un cuvant greu de spus in tenis.

"Acest meci a durat mai putin de o ora, dar, fara greseala, pe arena centrala am avut doua femei remarcabile. Vom mai auzi multe despre ele", conchide autorul articolului.

Simona Halep a facut spectacol in primul tur la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul secund de la Roland Garros dupa victoria obtinuta in fata rusoaicei Alisa Kleybanova, scor 6-0, 6-2.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Simona Halep, interzis la Roland Garros? "Ar putea fi ignorată"
Clasamentul nu îi permite Simonei Halep să se înscrie la Roland Garros, așa că singura șansă a ei ar fi să primească un wild-card. Simona Halep se pregătește pentru turneul de la...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Simona Halep Roland Garros, #victorie Halep Roland Garros , #stiri Simona Halep